Widgets

Unutkan büyüler, nasıl birisi unut için

Bir sonraki yazıda unutkan büyü göreceksiniz. Hatırlama ve unutma bir insan ruhu bir parçası olmakla birlikte, genellikle mümkündür biri yapmak unutmak bir gerçek biz bu ritüel dikkatle, öngörülen enerjileri beri taşımak eğer bir şey unutkanlık bir gerçek veya eylem, bildiğimiz bir kişi üretebilir.

Da okumak: bir aşk unutmak için büyü

Nasıl unutmak bir kişi yapmak

Forgetful Spells, how to forget someoneITIS basit bir büyü, ama gösterildiği gibi gerçekleştirilmesi gereken veya çalışmaz.

İlk olarak, bir beyaz kağıt ve yazma, siyah mürekkep ile gerçek veya eylem gerekir kişi başı unutulmak için istediğimiz almalısınız.

O zaman, tebeşir ile yapılan bir çemberin merkezinde bir kırmızı mum yanar. O zaman ateş ve yanmak o kağıdın yaklaşım var.

Mum yandığı sürece, bu kelimeleri tekrarlamak

"o zaman çözmek
ve bellek atmayın
zaman ve hava
etkisiz hale getirmek olur.
Kötü şeyleri unutmak
ve yaşadığı gerçekler
Ve şimdi ağrıları unut"

Ne zaman biz kişi üzerinde odaklanmalıdır dua ve unutulmaya diğer kişinin kafasında unutkanlık görselleştirmek çalışıyorum istiyorum aslında söylüyorsun. Mumlar ve rememberings aklını silecek seçtiğimiz kişinin tüketen bırakacaktır.

Şimdi başka bir büyü unutkanlık üretmek için bir bakalım.


Bir şey ya da kimse unutmak için büyü


Aşağıdaki unutkan büyü kolay ev yapımı bir olduğunu. Biz bir kişi veya bir grup insan bir gerçek tamamen unutmak yapmak istediğinizde faydalı olur.

Sen-ecek lüzum:

  • 7 beyaz mumlar
  • Mazisi
  • Beyaz tebeşir.
  • Kağıt ve kalem

Bizim sunak veya saf yer bizim evin ortasında biz mazisi olacaktır. Hilal şekillendirme ve etrafında 7 mum yanar. Bir kez tam, biz tahtaya tebeşir ile unutulmak istiyorum aslında yazacak. Son olarak, kağıt üzerinde bizim büyü tarafından etkilenmesini istediğiniz kişilerin adlarını yazın. Yeni bir sayfa altında kağıt yerleştirin.

Bütün büyü unutkanlık Bu ritüel başından sonuna, en üst düzeyde konsantrasyon ile kayrak ve mumlar tüm enerjimizi koyarak yapılmalıdır.
Bize sunak ve de ki yerleştirin:

"Bu büyü ile
unutkanlık gelecek,
Bellek-ecek var olmak,
ve her şey olacak
eskisi gibi."

Bu dua okumasını ve mumları yak. Diğer mum ışığı ve tekrar oku. Böylece yedi mum kadar. Son olarak, yeni bir sayfa silmek ve üzerinde de yazılan sözcükler ile kağıt insanlarda sileceğim.

Bu büyü unutkanlık istiyoruz aslında kişinin üretecek.

Burada devam edebilirsiniz: Magic Spells mutabakatı için

Unutkan büyülerüzerinde makale burada sona eriyor. Aşk ve unutmak için ritüeller daha fazla büyü bulmak için bu siteyi okumaya devam edin.

Bereket
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder