Widgets

Latince koruma büyüsü

Büyü koruma Latinceiçin arıyorsunuz? Bu büyü kötülüklerden korunmaları gerekir ya da bir şey ya da birisi sevdiğin birini incitmek çalışıyor düşünüyorsanız, gerekli giriş verebilir.

Latince koruma büyüler bakım ve sağlık, güçlü bir kaynak bize eski bilgi Cadılar ve büyücüler tarafından yüzyıllar boyunca edinilen kullanmasına izin ve onları bize saldırabilir kötülükler karşı bizim koruma hizmeti koymak vardır.

Evinden uzak almak ve sizin ve negatif enerjileri ve kötü titreşimler, kıskançlık, nazar veya negatif büyü ve Büyücülük karşı koruyucu bir kalkan ihtiyacın olursa korumak istiyorsanız, güvenlik ve koruma sağlayacak bu basit Latince koruma büyüsü taşır.

Büyü ve büyü koruması için doğrudan doğal gücü ve kendi enerjimizi ile anlaşma. Bu büyü için kalkan bir tür oluşturmak senin etrafında, hangi yasaklar kötülük ve karanlık, enerjileri yaptığını zarar (siz veya her kimse sen yazım). Büyü yanlış yayımlanan koruma bir şey, yani geçmez, orada herhangi bir yan etkisi vardır. Büyü ve büyü koruması için doğrudan doğal gücü ve kendi enerjimizi ile anlaşma. Bu büyü için kalkan bir tür oluşturmak senin etrafında, hangi yasaklar kötülük ve karanlık, enerjileri yaptığını zarar (siz veya her kimse sen yazım). Büyü yanlış yayımlanan koruma bir şey, yani geçmez, orada herhangi bir yan etkisi vardır. Büyüyü nasıl bakalım.

Nasıl Latince koruma büyüsü yapmak

Spell of protection in Latin
Talimatlar:
İlk olarak, bu büyü güç sahiptir, bu nedenle dolunay için bekliyoruz. Dolunay sırasında bizi Ayın ışığı önce diz çökmüş yerleştirin ve kendimizi ile biraz-in hangi sen-ebilmek bulmak bu sitede arınma ayinleri arındırmak için devam edin.

O ve bizim konsantrasyon ve enerjimizi, kullanarak aşağıdaki kelimeleri Latince söyle:

Qui etkiler protego,
iubas serpentibus et ligamentum meis stirpique meae domum meam mixtisque,
et deducet ben ruunt ut potest momenta servate innoxias mevcut.

Bu büyü yüksek sesle oku ve çünkü bu kelimeleri yanlış söylüyorsun değil özenle koruma büyüsü başarısız.

Üst yazı
Koruma ve savunma büyü

Bu Latince koruma büyüsü, burada biter bu sitede Latince ritüeller ve büyü koruma hakkında daha fazla okuma devam edebilirsiniz.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder