Widgets

Hıristiyanlar büyücülük pratik yapabilirsiniz?

Cadılık ve Büyücülük uygulamaları son zamanlarda çok popüler olmuştur ve birçok kez bu soruyu hayatlarını iyileştirmek için Hıristiyan kendi büyü pratik ilgilenen insanlar tarafından alıyorum.

Bir şeytani uygulama büyücülük veya Wicca mı?

Wicca ve Büyücülük şeytani değil eylemlerdir. Satanizm Yahudi-Hıristiyan bir kavramdır. Modern Cadılar bir din herhangi bir iblis veya kötü Tanrı şeytan ya da şeytan denilensağlamaz doğanın pratik. Kısa cevabım hayır, modern cadılar değil tanımak ne de şeytan ibadet.

Christians and witchcraft
Bu Hıristiyanlar göre boynuzları olan antik pagan tanrıları Şeytan'ın yorumları dayalı inanılıyor. (Hıristiyan kavramları çoğu aslında pagan dinleri ve onların Tanrılar alınır). Bu boynuzlu Wiccan'lar ve müşrikler, "Cernunnos" bilinen Tanrı'nın kafasında boynuz bir çift var. Bu yıl yıllık yaşam, ölüm ve yeniden doğuş döngüsü içinde mevsim yansıtır. Beri bu hayvanlar ile ilişkili olma eğilimindedir, Cernunnos "Hayvanların Efendisi" veya "Wild things Efendisi" olarak bilinir. Hıristiyanlar iyi ve kötü güçlü bir inanç var aslında bu nedeniyle, kâfir olarak pagan tanrıları tedaviiçin bir eğilim her zaman oldu ve böylece çevirmek onları bir şey kötü.

Bir Hıristiyan pratik büyü ya da sihir olabilir?

Evet, orada birçok Hıristiyan Cadılar. Çünkü iki ayrı din Hıristiyanlık ve Wicca Christian Vikan olmak daha zor olurdu. Ama var bolluk iki din ve uygulamaları birleştirmek insanlar. Eğer birisi büyü, yapar ama İsa tapan ve onu kendi Tanrı olarak tanıdı, bir Hıristiyan cadıdüşünülebilir. Orada pek çok Pagan ikisinin kombinasyonu kabul etmiyoruz, ama bu gerçekten Neopagan bakış açısı ve geleneksel bakış açısı değil. Meksika ve Afrika gibi yerlerde, insanların çoğunluğu Hıristiyan veya Katolik, ama hala kez uygulanan ritüeller ve ataları popüler büyüsü var. Ve Amerika Birleşik Devletleri ve diğer Batılı ülkelerde, halkın çoğunluğu Hıristiyanlar olarak yetiştirilir. Ne zaman onlar büyücülük keşfetmek, onlar tarafından tamamen yeni bir din, Hıristiyan inançları feragat için zorluklar sahip olma eğilimi bunun yerine, sadece iki birleştirmek. Garip, ama birçok kişi için göremiyorum, Hıristiyan bir cadı olduğunu söylersen seni anlamaya zor olacak.

Bir pagan nedir?

Pagan Goddess
Bir pagan veya Neo-pagan bir doğa tabanlı din olan biri var. Yerine Tanrı "bizi", görme ve şeytan "bize" olarak biz tüm doğa kutsal bir şey olarak düşünün. Dünya, güneş, ay, yıldız, bitkiler ve hayvanlar saygı duymak ve inanıyoruz ki ruhu büyük annesi Tanrıça tüm canlılar içinde mevcuttur. Pantheon bağlı olarak toprak ana için Isis, Ishtar, Astarte, Demeter veya Gaia belirtilebilir / Gea, İnka Pacha anne de dahil olmak üzere. Birçok kişi için daha büyük bir bağlantı bir Tanrıça ile bu bir erkek Tanrı'yla oluşturmak daha kolaydır. Birçok eşcinsel erkekler özellikle Wicca olarak doğa dinlerin tarafından çekilebilir gibi görünüyor. Sanki onlar Hıristiyan Kilisesi olabilir putperest inanç sistemleri tarafından reddedilen değil.

Wicca bir neo-pagan din olarak kabul edilir. (Özellikle antik pagan inanç sistemlerinin yenilenmesi için "Neo-pagan" anlamına gelir. Çoğumuz sadece putperest diyoruz.) Ancak, tüm pagan s Wiccan'lar vardır. Pek çok Pagan büyücülük hiç uygulama yok, ya da sade bir şekilde Wicca gibi yapılandırılmış bir din için ihtiyaç hissetmiyorum. Ayrıca Druidism takip edebilirsiniz birçok diğer pagan dinleri vardır. Aynı zamanda bir pagan veya bir cadı olabilir ve herhangi bir din özellikle takip etmek değil. Çok eklektik Cadılar veya eklektik Wiccan'lar olarak görürler. Her şey biraz vasıl ilk, ama ben ne çoğumuz sadece inanç ve uygulamaları bizim için mantıklı ve inançları veya din kendi sistemi içine çevirmek onları almak anlamak daha putperestler ve Cadılar, daha fazla elde ile sözlü olarak kafa karıştırıcı görünebilir. Bir ad bazen kendilerini "eklektik yalnız cadı" aramak hangi birçok Cadılar seçmek zor olabilir bulmak.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder