Widgets

Büyülü nesnelerle negatif olayları önlemek nasıl

Bitkiler, taşlar ve size ve ailenize talihsizlikler taşıyabilirsiniz kokular.

Demişler, görmek istemezse hiçbir kötü kör ve farklı işaretler bize bize ve bu olabilecek konuların uyarısı ile evren evren onu bir sorumluluk sadece senindir çünkü söylediği bulmak istemiyorsanız, bazı yollar olabilir, belli değil.


Bu tutum ve açılış sinyallerin değiştirmek kolay değil. Size sezgi, basiret, zor pratik çalışmaları ile örneğin meditasyon gibi farklı yöntemler kullanarak elde edilebilir. Ancak bu not, biz daha basit olmak aramak ve sembolik reddetmek ve insanlar ya da yerleri etkileyen olumsuz sorunları her türlü taşımak için onun büyük yararlı güç sayesinde nesneleri veya malign olaylar doğal kullanarak engel olabilir.

Koruyucu sihirli bitkiler

Enerji ve bazı bitkilerin sihirli güç engeller sakinleri yatkınlık kavgalar, çakışmaları, para, hastalıkların kaybı. Size bazı evinizde olması gerekir göstermektedir:

Kaktüs

Davetsiz misafirler ve hırsızlar ile onların dikenler repels ve evde olabilir negatif enerjiyi emiyor. Bu evin aşırı bölümüne yerleştirin önerilir: patios, bahçeleri, balkon ve teraslar. İçine yerleştirildiğinde, ne planları veya projeler gecikme olabilir inanıyordu. Dört birlikte, her bir önemli aşama House Toplam koruma sağlamak için karşı karşıya dikim.

Krizantem

Sonbahar sembolize ve nazik dul, mutluluk ve ev ile ilişkili. Yoğun sarı rengini çok olduğunu Japon tarafından takdir ve Çince kültürler, çiçeğin güzelliği.

Şakayık

' De Kraliçe, zenginlik ve onur çiçektir. Bu nedenle ev üzerine önerilir ve kalp kırıklığı karşı koruyucu onun yardımlardan yararlanmaları için aşk ve sevgi, simgeler. Çinliler Bush çiçek ve yaprakları yeşil yoğun kazanmak, iyi şans olacak söylüyorlar.

Rue

Bu bitki infüzyon ile ev veya iş girişi sulama olumsuzluk çözülür ve basiret zihin açar. Ayrıca savaş hexes ve kötü görünmez varlıkları. Çok dikkatli kullanılması gereken güçlü bir bitkidir.


Taşlar gücünü

Taş ve mücevher başarı, Şöhret, servet, vb gelince sağlık için çok farklı büyülü erdemleri var. Bu durumda, hangi daha iyi savunma durumunda hareket vardır:

Akik

Dış tehlike, hareket kıskançlık ve kötülük uzağa karşı korur. Sempati ve şarta dayanacak şekilde cesaret çekiyor.

Aquamarine

Umut ve iyi şanslar sembolize ediyor. Geçmişte yarasız hedefe ulaşmak için kullanıldığı beri denizciler ve seyahat etmek taş kabul edilir. Bu taş sahip bu aksilikler engelleyebilecek uyarıcı rüyalar olacaktır kabul edilir koruyucu bir işlev yoktur.

Ametist

Bu eskiden alkol baştan önlemek için ve önemli kişiler lehine çekmek için gerçekleştirilmiştir. Bu taş büyülü koruma sağlar ve manevi yükselme, olgunluk ve hikmet elde etmek için yardımcı olur.

Amber


Sihirli büyüler aşk iradesine karşı korunma olarak eski çağlardan beri kullanılmaktadır. Kötülük ve düşman zararlı etkilerden korur. Ayrıca anlama ve anlayış çekiyor.

Zirkon taşlı

Sağlık, refah ve onur senin arzuların gerçekleştirilmesi onun taşıyıcısı veren iyi bir servet bir mücevher olarak kabul edilir. Ayrıca, kara, deniz ve hava üzerinde tüm tehlikelere karşı sessiz bir koruyucu olduğunu.

Carnelian

En düşünceli ve pırıltılı taşlar koruyucu. Buna karşılık bu veya yorgunluk, stres veya hastalık dönemlerinde beden fiziksel enerji vermek için kullanılır. Bu medyum farkındalık artar ve erkek kendi parçası keşfetmek isteyen kadınlar için tavsiye edilir. Yangın öğesi tarafından yönetilir cinsel büyü yanı sıra ile kırmızı Jasper veya Garnet yapmak için her şeyi çok uygundur. Hayat onun tatlılık kaybetmiş gibi görünüyor, bu taşı geri almak o ve enerji almak için yardımcı olur. Bize bu bağlarını, duygusal ve zihinsel, gün gün dönüşmeye etmemizi önlemek için yardımcı olur.

Yeşim

Sağlık ve uzun ömür Doğu ve Maya uygarlığı, taşıyıcı olarak örneğin kullanılmıştır büyük enerji güç bir kaya türü. Buna ek olarak, negatif olayları tahmin çakışmaları çözmek için bilgelik çizer. Bu kez takı takılar, çünkü kullanılan ve gücünü geçerken gem ile doğrudan temas.


Kaplan göz

Kedi göz görünüyor beri bu taş bu yüzden aradım. Bu kalite ötesine bakın ve ne gelir, pozitif olup olmadığını tahmin gücü verir ya da değil. Temiz enerji - su ve tuz - yıkama tarafından ve o zaman ellerini arasına al bu taş alırsanız, bu durumda, sizinle ilgili ve alınan ileti çözümü veya gerekli bakım için bir kılavuzdur algı açmak sorunu odaklanın.

Burada nasıl büyülü nesnelerle negatif olayları önlemek içinile ilgili bu madde sona eriyor. Bu sayfanın daha fazla beyaz sihir ve ritüel büyü aşk, para ve sağlık için bulmak için devam edebilirsiniz.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder