Widgets

Şeytan ritüel. Nasıl şeytani bir anlaşma yapmak

Bugün biz satanist ritüeller ve şeytanile bir anlaşma yapmak ne anlama geldiğini hakkında konuşacağım. Orada dünya taşıyan çevresinde şeytani kültleri ritüeller ve kurban en farklı şekillerde. Burada şeytan'ın gücünü etkin bir şekilde çağırmak gerçek satanik ayinler yapmak öğrenin.

"Yıldızlar kadar ruhu olsaydı hepsini Mephistopheles verin!"
-Doktor Faust

Uyarı: bu makale olduğunu bilgi amaçlıdır ve onun kelimeleri duyarlılık, aşağılayıcı için insanlar güçlü Hıristiyan. Okuyun ve gerçek ya da manevi dünyanın herhangi bir işlem yapmadan önce iyi düşün.

Satanist ritüeller

Şeytan resmi bağlılık bir ritüel yaptığınızda ne olur?
Şeytan kendini önemser. Şeytan bize iç gücü verir ve bize ruhu içinde güçlü yapar. Burada taraftarları her zaman dua ve onların Tanrısı için arıyorum, en geleneksel dinlerin şeytan bize kendi yanar. Çoğu zaman, bunu hissedebiliyorum. O zaman biz yanlış, bize rehberlik konusunda endişe veya sorunlar yaşıyorsunuz.

Bizi sıraya koyar ve bize mutlu ve odaklı olmak için yapmanız gereken açısından konuşuyor.

Kök manevi Satanizm şeytan iş insanlık üzerine bitirmek için bizim işlev yatıyor. Bu amacı, İlahiyat ve meditasyon yoluyla gerçekleştirilir. İnsanlık ruhsal olarak çok düşük bir seviyede olduğunu. Biz meditasyon yapmak başlar, biz hayatımızda derin olumlu değişiklikler deneyim. Şeytan ve demons (orijinal Tanrılar) bizi korumak ve, biz dönüştürülür ve kişisel güç elde dikkat çekmek. Şeytan ile yabancılar var mı koruma var. İstediğimiz gibi zihin ve ruh güçlerinin ulaşabilirsiniz. Yabancılara, bu tehlikeli olabilir.

Şeytan da bize bilgi verir. "Ben size doğru yola bir kitap olmadan yol."
Biz dönüştürülür ve büyümek gibi hayatımızın iyiye ve biz çok mutluyuz. Biz kendi hayatını ve kaderini kontrol nasıl şeytan öğrenmek kader insafına olmak yerine. Biz kendimizi iyileşmek için ve bizim arzularını yerine getirmek için zihin ve ruh güçleri kullanarak öğrenirler.

Bir taahhüt yapmak için resmi bir ritüel meşgul. Bu özgür irade tarafından yapılır. Herhangi bir kilise çizilmiş olması yerine bilinçli bir seçim yapıyoruz ve okuyan kör takipçileri bir grup önünde konserve.

Çünkü çok güçlü bu öğeleri ve ne indoctrinated (Şeytan'ın düşmanları) temsil ettikleri, kalıcı olarak bir özveri ritüel tarafından istifa. Psikolojik olarak sağlıklı ve özgürleştirici bir şey bu.

Bir grubun parçası olarak bunu yapmak karar vermediğiniz sürece başlatma ritüel bir çok kişisel ve bireysel var.

Satanik ayin

Bir başlatma ritüel nasıl yapılacağını görelim. Bu tür satanik ayin bir çoğunluğu için gerekenler:
-Bir veya daha fazla siyah, mavi ya da kırmızı mumlar (kadar istediğiniz kadar çok).
-Bir iğne veya sterilize ustura.
-Bir parça temiz kağıt, dua biz kullanacağız yazmak için büyük.
-Bir kuru kalem, hangi ile kan senin adını yazacağım.

Aşağıdaki tümceyi yazın:

Şeytan için dua

"Daha önce Yüce ve tarifsiz Tanrı şeytan / Lucifer ve huzurunda tüm şeytanların cehennem kim gerçek ve özgün, Tanrılar olduğunu ben, (tam adı) vazgeçin sadakati tüm." Sahte Tanrı Yahudi-Hıristiyan Yehova feragat, iğrenç ve aşağılık oğlu İsa Mesih feragat ve çürük kutsal ruhu feragat.
Şeytan ilan / benim tek ve gerçek Tanrı olarak Lucifer. Ben tanıma bağlıyım ve ona her şeyi, çekincesiz, benim çabaları başarılı bir şekilde tamamlanması, şirketinizde arzu ile onur."

Şeytani Paktı

Herhangi bir satanik ayin ya da herhangi bir işlemi gerçekleştirmeden önce yıkanmak önemlidir. Bu yapılır duyduğum saygıdan. Hazır olduğunuzda, mum yakabilirsiniz. İğneyi al, biraz kan sıkma sol elin işaret parmağı'ı tıklatın.
Kağıt üzerinde kanla, imzala.
Şeytan için dua yüksek sesle ya da kafanın içinde ezberden.
Kağıt katlama ve mum ateşinde yanmak yapmak. Adl-in bizi meditasyon mum rahat tüketilmektedir kadar kalır.
Ayin sonunda, yakın bu sözleriyle "öyle olsun".

Şeytan ile anlaşma hakkında sık sorulan sorular:

Birden çok kez ayin yapabilir miyim?
Hayır! Satanist ritüeller gerçek ve bağlayıcı. Ayin yalnızca bir kez yapmanız gerekir!

Ayini yaptım. Sadece kağıt üzerinde bir kaç damla kan koymak, ritüel hala geçerli mi?
Evet! Kan miktarı ne olursa olsun, bu sadece bir formalite. Kalplerimiz ve bizim niyeti nedir firmamız kan miktarından çok daha önemli.

Daha sonra ayin ters olabilir?
Satanist ayinler, ritüeller diğer dinlerin aksine gerçek ve kalıcı. Ben kafası karışır veya Hıristiyanlar tarafından taciz olan insanların bir dizi mektup almış. Bir kişi bir ters ayin taşıdı ve şeytan bıraktı. Tamamen. Şeytan kimse geri itmek değil.

Ben yaş altında ve annem ve babam beni satanik ayin yaparken yakalarsam ciddi sorunlara neden.
Büyüdüğün zaman önceki ayin yapabilirim. Yüreğinde, o-ecek değil var olmak sana kızgın iblis'e sadık olduğunu sağlanan. Çocuk 18 yaşından küçük her zaman tamamen ücretsiz değildir. Şu anda iblis'e sadakat açıklamaya gerek yoktur. Kalbinde ne olduğunu daha başka bir şey daha önemlidir. Şeytan bizi Al-Jilwah bu bize zarar bir şekilde, bu gençler için özellikle önemlidir Eğer neden yabancılar bizim din ifşa etmemeyi öğretir. Sadece kafanızda Hıristiyan Tanrı için istifa. Şeytan çok tehlikeli olabilir ve ona karşı sadakat ortaya Hıristiyan bir evde yaşıyorsanız bazı durumlarda sen hayatını riske, koyabilirsiniz anlar.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder