Widgets

Sihirli ayin için daha güvenli bir araba

Bugün magic arabayı korumak için bir yazı göreceksiniz. Arabayı korumak ve bizi ve bizim aile için daha güvenli bir araba var, yanı sıra kıskançlık ve başkalarının kötü enerjiler önlemek daha iyi bir şey yok.

Çarpışmalar, önlemek eğer biz sigorta tasarruf kazalara karşı koruyabilir ve biz bizim için onunla olabilir herhangi bir sorun öngörüyoruz. Unutmayın: araba korumak için bu ritüel daha güvenli olması için sadece da aile destek hizmetlerimiz aracınızın sağlayacaktır.

Bu ritüel herhangi bir araç, yeni veya kullanılmış hizmet vermektedir, uzun zaman önce aldıysanız veya satmak istiyorsanız, bir önemi yok, asla bu ayini daha güvenlidir.

Daha güvenli bir arabaya sahip olmak gerekir:


    Magic ritual for a sacure car
  • Bir kişi güven
  • Araç yıkama
  • Kova su birkaç damla sirke ile
  • Pişmemiş pirinç
  • Kutsal su
  • Bir Hindistan cevizi
  • İki limon
  • Küçük bir kavanoza kapaklı.

Daha güvenli bir arabaya sahip olmak bu şekilde devam eder:


Senin güven için bir kişi arıyoruz (koca, eş, kardeş, baba, arkadaş, vb).
Bu kişi onlara ellerini biraz kutsal su ve sürtelim gerekir almadan önce arabanın anahtarları teslim. Bu sembolik yıkama üç kez tekrarlayın.
Birkaç damla sirke ile birlikte düzenli olarak veya çamaşır kova kova kullandığınız şampuan veya ürün koymak.

Arabayı iyice yıkayın, yavaş yavaş, dikkatli, yıkama ve temiz ayrıntılı olarak daha güvenli bir araç olması ritüel doğru bir şekilde çalışacaktır. Kuru iyi.

Koruma bu ayin için seçtiğiniz kişi olacağım senin sonra pirinç ve esparcirás Araba, başlık, önden biraz yayılıyor.

Pirinç üzerinde elinizle izini sürerek bir çapraz yapmak ve birkaç damla kutsal su. Bu haçın ayin sonuna kadar izin.


Birkaç pirinç taneleri şişeye koy daha güvenli bir araç olması niyeti güçlendirmek için kutsal su ile doldurun ve, torpido veya arabanın içindeki bazı slaytlardan yerleştirerek en fazla. Bu her zaman olmalı orada, özellikle seyahatiçin gidiyoruz eğer. Burada seyahat için iyi ya da kötü işaretleri bulacaksınız.

Hindistan cevizi ve dökme sıvı olanlar yol veya yol kılavuzu olan ön lastikler üzerinde tatili.

Limon, kötü vibe önlemek ve gıpta, yarım kesilmiş ve araba taşıdığınızda onlara adım her biri 4 yarısı, lastik, her koyun vardır.
Ritüel temiz pirinç tamamlamak için çapraz limon için kamyon çöp ve pass flanel atar.

Şimdi sigortadan para tasarrufu ve daha güvenli sürüş sırasında aksilikler ve kaza ve kıskanç, kötü dalgaları karşı korumalı bir daha güvenli araba var.

Üst yazı
Koruma ve savunma büyü

Tören için daha güvenli bir arabam varburada sona eriyor. Umarım çok daha sokakta, aileniz ile birlikte koruma sağlamak için yapabilirsiniz. Koruma bu sitede daha fazla ritüeller okumaya devam edebilirsiniz.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder