Widgets

Sihirli daireler: büyü büyük daireler

Sihirli bir daire hakkında konuşurken biz içinde büyülü işlemlerinin büyük kahramanlık yapılmaktadır kutsanan bir daireye bakın. Bu törenleri ve ayinleri yüksek büyü için ayrılmış kutsal bir yer var. Büyük detay buradan gitmek istemiyorum, sadece büyülü daireler hakkında bazı temel bilgileri göreceksiniz ve nihayet ritüeller ve büyü için sihirli bir daire çizmek nasıl göreceksiniz.

Sihirli daireler

Magic circles
Sihirli daireler içinde fiziksel dünya aşmak ve bilincin daha yüksek düzeylerde akla taşırlar. Sadık daire tüm kötü ve istenmeyen varlıkları karşı koruyucu bir bariyer görevi görür. Bu sihirli daire içinde cadı ya da büyücü çağırmak veya herhangi bir iblis büyüsü veya siparişleriniz için isteyen melek. Çemberin dışında görünmesini varlıklar anlaşmak aklınızda bulundurun. Sihirli daireler böylece sihirbaz büyülü işlemi sırasında orada kalacak kullanıldıkları gibi ritual katılmak için diğer kişiler. Çember her zaman temiz ve saf bir koruyucu engel olarak çalışması için kutsal tutmak gerekir.

Zaman içinde birçok farklı topladılar kullanılan sihirli daireler birçok türü vardır. En Tanrılar ve tüm üzerinde yazılı sembolleri kutsal adını taşıyan iç çemberin kenarında. Çeşitli büyülü çevrelerin gözlemlemek için bazı birçok isim, okunması zor olduğunu göreceksiniz. Bu çevreler belki ne yazdığını okuyamıyorsanız, o zaman doğru adları var emin olamaz ve bu koruma hizmet vermez çünkü yapmak imkansız olur.

Ayrıca okuyun: karşı kıskançlık büyüsü: beyaz sihir koruma

Sen-ecek görmek okumak ve anlamak daha kolay diğerleri, ne yapmak için çok iyi bir seçim olurdu vardır. Hangi daire en iyisi? Bu büyücü karar vermeniz gerekir şey. Tanrılar adlarını içerir kendi oluşturma birini kullanmayı tercih güvenliğim değil çok karışık ve o çok basit için çağırmak için kullanılan. Bu daireler içindeki tüm enerji birikir çünkü seçin veya yapmak ne sihirli daireler olursa olsun, sizin için doğru olmalıdır.

Sihirli daireler belirli renkleri ve diğerleri olması gerekir iddia edenler vardır. Bu doğru değil. Ne dersem deneme yanılma yıl sonra gelir. Bu saf deneyimdir. Sihirli bir daire kum veya oyma beton veya boya tuval üzerine çizebilirsiniz. Ne zaman bir yüzey üzerinde genellikle boyanır siyah beyaz yapılır. Tüm bu yöntemlerin daireler birçok ünlü sihirbazlar için yıllarca çalıştım büyü kullanın. Aleister Crowley bugün yaşasaydın, sana aynı şeyleri söylerdi.

O zaman bazı zaman içinde kullanılan ünlü sihirli daireler mevcut. Var diğer çeşitli topladılar bulunabilir, ama bunlar nasıl birbirinden farklı ve onların benzerlikler nedir hakkında bir fikir vermek için yeterlidir.



Nasıl senin ritüeller için sihirli bir daire çizin

Sihirli daireler: yerleşim sunak, kutsal mekan Temizleme, arama varlıkların, çember ve daire içinde Büyünün işe yaraması nasıl çizim yaparken.

Burada sihirli daireler ve bunların anlamları bu makale sonucuna varılıyor. Beyaz sihir, büyü tarifleri yüzlerce bulmak ve sevgi bağları ve çok daha fazlası hakkında bilgi edinmek için bu Web sitesini tarama devam ediyor.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder