Widgets

Negatif enerji dışı savuşturmak için ev yapımı büyü

Filtreler, kalkanlar, büyü ve düşman ve hasar nötralize donyağı

Ev için yoğun enerji yüklü bir gün boyunca erişilebilir ve bile olumsuzluk bizim evimizde nerede biz dinlenmek ve ışık hissediyorum bulmak. Bu durum kontrol edemeyeceğimiz Eğer, büyük olasılıkla bu-ecek var olmak karamsarlık ve kötü ruh tüm, komplike artacaktır gelen sağlık iş ve kişilerarası ilişkiler için. Her zaman bizim beden ve zihin bakmak, stratejileri zihinsel sıhhi tesisat, temiz enerji ve canlılık yeniden bulmak bu nedenle çok önemlidir. Bu notu nasıl çevre ve aklını sakladığınız kendi tuzakları toksisitesi korunmaya devam edecektir teknikleri bir dizi montajı açıklar.

TEMİZLEYİCİLER İÇİN ANA SAYFA: SİHİRLİ FİLTRELER

Homemade spells to fend off negative energyBu ev yapımı formüller çıkarmak bakteri ve zemin, fayans ve koku ile temiz ve ücretsiz toksisite çevreye zarar vermeden gideriş onları Süpürgelik Astral larvaları. Onlar gün boyunca genişletilmiş etkisi var, Iran ne zaman sen gelmek ev böylece yoğun atmosferik parçacık transmuting tazelik ve huzur hissi hissedeceksiniz önemlidir.

Seramik veya döşeme zemin ovma:


  • 1 bir buçuk çorba kaşığı beyaz sabun
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 10 damla çam özü
  • 2 litre sıcak su

SABUN kesme sıcak suda çözülür ve sirke ve özü ile su ekleyin. Bunu çağrıştırıyor ise ilave edin: "nerede adım, temiz taze nerede nefes, tüm hasar silmek".

Sıvı çinileri ve Süpürgelik:


  • Bir limon suyu
  • 1 çorba kaşığı sirke
  • 1 litre su
  • Yarım çorba kaşığı kabartma tozu

Mix çok iyi conjured: "evimde uygulayabileceğiniz, içte ve dışta, haven için ruh veren ışık yukarı ve aşağı her şey temiz, parlak, aromatik, yani".

KÖTÜ ŞANS ANTI MARAKAS

Bu araçların hareket ses ve büyü ile size her zaman onları bir cebinde, örneğin el sağlamak için en kısa zamanda biz olumsuz düşünceler hissediyorum ya da depresif insanlar bizim ortamda görmek onları in an sallamak için tavsiye.

Öğeleri:

  • 1 teneke kapak (olarak ayakkabı merhem) ile
  • 1 avuç pirinç
  • 5 biber taneleri

Teneke bir kutu bir kapak ile yoksa, bir şişe kapakları yapışkan bant ile iki eşit katılmadan yapabilirsiniz. Yarısını kutusunun içinde boş alan işgal pirinç ve böyle bir oran biber taneleri yerleştirin. Kapanır iyi ve çıngırak titremeye Arsa: "mutluluk, mutluluk, güzel bir gün, orada burada ne evren bize verir teşekkür ederim!"

Çıngırak sesi, diğer tahıl ile doldurma deneyin gibi değilse, tuz, mercimek ile olabilir, her tahıl farklı bir ses verecek. Etkinleştirmek için maraca hokkabaz ve sen bunu tüm vücudunuzu veya bunu temizlemek istediğiniz kişinin sallamayın olabilir eğer.


PARFÜMCÜ OFİS İÇİN


Bu Buharlaştırıcı aromatik otlar ile arkadaşları tarafından yayılan kıskanç ya da negatif dalgalar süzer.

Öğeleri.

  • Sprey ile dekoratif şişeler
  • Okaliptüs yaprakları 1 tatlı kaşığı
  • 1 çay kaşığı lavanta çiçekleri
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 litre su
  • İyi alkol

10 dakika boyunca bir küçük ot otlar suyu kaynamaya koyun. Böylece conjuring bir tahta kaşıkla karıştırın her şimdi ve sonra: "buharlar, otlar ve kokular, onbir gökyüzüne ve mücadele için karanlık, nüfuz deri, gözenekleri ve düşünceler, opak düşüncelerini her santimini temizlenmiş". Serin ve filtre kağıdı geçmek, iyi alkol Çiseleme eklemek gerekir parfümcü elde edilen su tutmak için izin. Bu parfümcü ofise getir. Kimse görünce o negatif kişinin Resepsiyon sprey. Ayrıca sen ve eşyalarınızı bir elektrik kendilerini korumak için sprey. Eğer birisi onun bahseder kendiliğinden söylemek garip bir koku geliyor... "Eğer bu doğruysa, mm kokuyor sevinç, bugün iyi bir gün olduğunu imzalamak için!"

Her gün arka ofiste zaman, evine girmeden önce ayakkabılarını çıkar tekme ve tabanı ile bu parfüm sprey.


AROMATİK tuzları: çevre filtre

Bu filtre ve temizleyici enerjilerin CASD ve ofis, hatta içeride çekmece ve dolaplar her odada yerleştirilebilir. Abosrbera nem, koku ve trasmutará havada titreşimli negatif.

Öğeleri

Kısa ve geniş ağız, cam veya plastik kavanoz.
Gerekli kaba tuz
Kafur Tablet
Çam veya narenciye özü
Muslin veya ince bez interlining

Muslin kumaş olan iç kapak. Kafur tablet ezmek ve tuz kalın, dolgu ile bir cm kenar önce şişeyi mix, özü damla ekleyin. Bu şişe kapakla ev olmadan birkaç dağıtın. Onları ayda bir kez veya daha sık gerekli görüldüğü takdirde yenilemek. Sen-ecek duyuru içeriği rengi değişti ve nem ortamında diğer şeylerin emilir. Echelo bir su yatağı için.

KOL ÇANTASI

Bu sobreo kumaş karamsarlık, kıskançlık ve kötü dalgalar karşı güçlü bir savunma durumu. Böylece en kısa zamanda ihtiyacın elini kol çekerek dokunabilirsin ceket kol iç tarafında yumruk bakım ile dikiş.

Öğeleri


  • 5 cm x 5 cm, kırmızı muslin kumaş çanta
  • Kaba tuz
  • Limon kabuğu
  • Pelin
  • İş parçacığı ve iğne
  • Limon özü

5 cm x 5 tuz, lezzet ve pelin, tüm ortasında her ikisi de daha önce karışık ile ince bir tabaka koymak cm her, iki kareler kesin. İki adet katılma kareler kenarlarını aracılığıyla sarı iplik ile bir şey. Bir iş parçacığı veya kordon 5 cm uzunluğunda bırakın. Teabag üç damla limon özü dökün. Poşet iplik, Giysi dikmek veya cebinizde taşıyabilirsiniz. Conjuring kıskançlık, nötralize gerekir hissediyorum arasındaki sürede ellerini rub: "bariyer limon tuz, kokular, pelin öldürür haline yaprak bitleri, benim vücut kalkan tüm kıskançlık ve ağrı karşı". Bir kez sen-iyi ovuşturdu el avuç elleri ile üç jest yaptı ve bakacak şekilde avuç içi ile vibe iterek çanta üzerinde.

Ev, kötü ruhları savuşturmak için Bulgar bir geleneği aşağıdaki ev sondaj iki tava kapağı birlikte orkestra yemekleri olduklarını gibi çalıştırır. Yeterince gürültü yapacak, hiçbir çocuk ya da hayvan House onları korkutmak için olduğunda bunu gibi. Sadece iki ya da üç vuruş her oda söyleyerek: "onun zararlı atomlar evimden titreşmek için uzaya parazitleri serbest bırakmak".

Burada negatif enerji dışı savuşturmak için ev yapımı büyü bu madde bitirdik.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder