Widgets

SERVET DEĞİŞTİRMEK BİR BİTKİ

Kötü şansın değiştirmenize yardımcı olacak bu sihirli bitki için para kullanımı ile kötü şans varsa.

Bir Acheté çim olarak Güney Amerika halkının guarani arasında bilinen, yani, "tılsımlı", doğal tıp ve büyü kullanımı çok yaygın.

"Contrahierba" veya "ot" hakkında konuşuyoruz. Bunun bilimsel adı dorstensia brasiliensis, olsa da bu "solucanlar katil" olarak da adlandırılır tuz ile karışık beri bitki örtüsü enfekte yaralar için kullanılır.

Nedenle şamanlar ve şifacılar çeşitli şekillerde sayaç mümkün "küfürler" yanı sıra, hastalıklara karşı kullanılan bu kutsal bitki büyük şifa veya manevi nitelikleri vardır.

Öte yandan, aşk, için için büyüye kullanılan ana wills ve farklı türlerde moorings yapmak. Kendisi efsanevi ve güçlü, herb ile diğerleri belirli güçlerle yüklemek için karışık olabilir olduğunu.

Bu kayda göre teklifi reddetmek yoksulluk ve zenginlik yolları para konularında açmak için kullanmayı öğrenmektir.

TEMİZ BORÇLARI

Opening of roads with herbsAmaç:
Tüm borçlarını iptal, biz bize ödeme yapılmasını önlemek veya bize bir şey ödünç geri.

Prosedür:
Bir parça kağıda, sirke (Bu en iyi Buharlaştırıcı) damla ile serpin ve borç miktarını yazın.

Güneşte kuru ve söyleyerek küçük parçalar halinde kesin izin ver: "içinde olmak, borcumu sıfıra azaltmak için barışlar".

50 gr kuru ot almak, bir çay kaşığı ejderha kanı, bir tutam biber ve konfeti parçaları ile karıştırın. Koymak tüm açık havada sırasında bir zayıflayan bir kap içinde gece ay.

Ertesi gün, ev, iş veya office üç gün boyunca bu karışımı sebze kömürlerin atma defume.

Para tutmak ve nerede, ortaya çıkışları, yani evine gezinen gümüş kutu kız bir an için durdurmak, tüm köşeleri keşfedin. Bu anahtar nokta üzerinde bir daire içinde yürüyüş söylüyorlar: "servet, tanrıların var benim mal içinde belgili tanımlık yakın akraba ve görev iptal yönetmek için doğru karar".

Sonra alan havalandırın.

PARA EKSİKLİĞİ DURDURMAK

Amaç:
Yoksulluk koğuş, kötü yönetim ve kaynakları kronik sıkıntısı için bir son koymak; ani kayıpları aşmak; kötü satış, hataları veya kazalar gidin.

Prosedür:
Bu tarifi orijinal formüle göre ot ve kök ilk salamuraya; Ama bu mümkün değilse, şu adımları izleyin: su ikiye ve beyaz bir bitki 50 gr şarap, ayarla (hangi parti veya sunu olursa olsun, birileri hizmet edecek).

Diş sarımsak ve karabiber ekleyin. Üç gündür kuru bir yerde kapalı şişe veya cam şişede bırakın.

Daha sonra filtre uygulayın ve sağlam kalır çevre Earth bir kısmını atmak, kazma ve dünya delikle kapsayan tuz ile karışık.

Bir sprey, temiz Süpürgelik ve kapı çerçeveleri ve windows bu hazırlık ile sıvı yeri ve yatak, masa ve sandalye altında boya. Ev temizlik, bu görevi gerçekleştirmek için söyle:

"Üzüntü, güle güle yoksulluk, benim ev para ve zenginlik gel".


SERVET AÇ YOLLAR


Amaç:
Para, zenginlik ve refah oluşturmak için fırsat teşvik; projeler verimlilik düzeyini artırmak, çalışmalarda performansı, -si olmak şans bir röportaj vs.

Prosedür:
Yaklaşık altın kumaş yaklaşık 6 × 6 cm, iki kareler kesin. Menekşe tel ile işaret peso bir tarafında kenar ve diğer taraftan, "anahtar kelime". Teker, daha sonra kenarları, karşılıklı aksiliklere ve son olarak, bir şeyle mor tel, bir tarafta bir boşluk bırakarak.

Sonra sırada çanta ot ile rendelenmiş karışık ve daha önce limon kabukları kurutulmuş.

Tüm bu, bir çıngıraklı yılan ve bir altın sikke ekleyin. Açılış kapatın ve onu boynundan asılı tılsım güç mor kurdele dikmek. Enerjinizi harekete geçirmek, sallamak o söyleyerek: "refah, etkin evrensel anahtar açın." "Solucan katil para ve servet için anahtarıdır".

Ayrıca bkz:
Kategori: başarı büyü

Burada bu makalede otlar ile birlikte yeni yollaraçma sona eriyor. Aşk ve para büyü için daha fazla beyaz sihir büyü bulmak için bu site tarama devam edebilirsiniz.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder