Widgets

Bugün çok etkili bir lider olmak dolunay büyügöreceksiniz. Bir grup veya bir takım zafere lider için geldiğinde çok etkili bir büyü olduğunu.

Sana karşı iyi bir lidere sahip olduğunuz tüm belgili tanımlık şekil çekmek için kendi büyü hazırlayın.

Doğurganlık ilgilidir çünkü ay favori büyü, her zaman olmuştur ve bu nedenle, oluşturulan, her şey başladı. Buna ek olarak, daha isteksiz boyun eğdirmek için yönetir duygusal ikna edici çekicilik bir sembolüdür. Bu yüzden bu iksir güç ve liderlik dolunay etkisinden etkili olduğu için ihtiyacım vardı. Ama güneş, Star Kral, aynı zamanda bir rolü vardır "özü anne" doğru yapılır bu hazırlık, sunak kullanılan taşlar güneş enerjisi ile uygulanır son derece önemlidir bu yüzden.
Full moon spell to be a leader
İzlemek belgili tanımlık merdiven ve vasiyeti objektif konsantre, başaracaktır kişisel gücünü artırmak ve insanlar üzerinde daha fazla etki elde etmek. Her zaman saygı diğer ve en dengeli ve adil şekilde oyunculuk yapmak gerekir unutmayın.

Bir lider olmak için bu büyü yapmak olsun:
2 temiz ve bir ametist ve citrine kuvars gems.
1 heliotrope tütsü (mür ve tütsü anlamıyorum Eğer kömür yakma üzerinde).
1 bardak maden suyu.
1 temiz ve şeffaf cam kase.
Yarım bardak konyak.
1 filtre kağıt kahve makineleri için kullanılır.
Damlalık (eczaneler kullanılabilir) ile 2 küçük steril şişe.

TEMİZLİK VE GÜNEŞ ŞARJ

İlk adım taşları temizlemektir; Bunu yapmak için bunları musluk suyu altında bir kaç saniyeliğine yerleştirmeniz gerekir. O zaman, onları güç şarj sırasında sabah ve öğleden sonra gün batımı sırasında kaldırmak için güneşe maruz.

NASIL ANNE ÖZÜ HAZIRLAMAK


Bir gece dolunay, sessiz, olabilir bir yerde küçük bir sunak topla. İki taşı ışık tütsü yerleştirin. Hedef, odaklı bu dua daha sonra üç kez yineleyin:

"Adı göksel ışık, ilahi aşk-arama, böylece beni bu dolunay etkisi ulaşır ve büyük bir doğal lider olmak gerekli kuvvetleri ver ilahi güç ara. Beni bilgelik var ve doğru olabilir ve böylece, Akranlarımın gurur düşmeden saygıyı benim Lord isteyin."

Hafif dolunay gökte yüksek olduğu zamanlarda, gece yarısı, maden suyu cam kaseye. Oraya kadar önce güneş doğar bırak, gece bile su kaldırdığınızda öyle çok önemli olduğunu unutmayın.

O zaman kağıt filtre ve filtre su, sıvı steril şişeler birinde yerleştirerek al (damlalık ile daha kolay olacaktır). O bir koruyucu olarak icraat beri şişe konyak içeriğinin toplamı %30 ekleyin.

Bir kez tüm belgili tanımlık merdiven tam, özgün özü veya "anne" almış.

Son olarak, olması gerektiği özü anne bir şişe damlalık ile seyreltilmiş. Özü ve 4 damla ekleyin 20 damla konyak olacak. DEMLEMEK esastır öngörülen bir şekilde iç etkili olmaktır: 4-6 kez bir gün 4-6 damla her bir hafta için zaman,.

Ayrıca bkz:
Kategori: başarı büyü

Bu, lider olmak dolunay büyübitti. Siteme daha fazla para büyü öğrenmek için okumaya devam edebilirsiniz.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder