Widgets

Ritüeller altın ile

Bakır, yaş 4.500 m.ö altın zaten kutsal bir metal vardı. Yunan ve Roma uygarlığı göre Tanrılar altından yapılmıştır: denge ve Zeus veya Athena sandalet kırbaç altın sahte.

Yahudi gibi diğer kültürlerde altın oldu karasal bir metal Musa ilahi bir değer vermek istedim bile. Altın zenginlik, savurganlık ve açgözlülük ile ilişkilidir.
Altın satın almak ve satmak ürünler, Lidya şehir M.ö. 600 yılında Yunanistan, para olarak kullanılmak üzere başlatılır ve altmış yıl sonra Çin'e çıktı.

Da okumak: altın: büyülü özellikleri ve kendi ritüelleri şans için

Simya altın

Magic Properties of GoldSimyacılar inanıyordu altın sonsuzluk kadar uzatmak ve kim yapmak isteyen her zaman bu metal yemekleri yemek, böylece sonsuza kadar altın kalitesini elde etmek

Tarihsel olarak, altın en değerli ve en beğenilen dünyanın her yerinden insanlar ve belki de onun parlak metal olmuştur ve saflık bir metal magic sahip olduğunu düşündüm. Altın için simya doğuran orta çağlarda, taş aranan onun bilge uygulayıcıları metaller temel dönüştürmek. Simyacılar altın sonsuzluk kadar uzatmak ve kim yapmak isteyen her zaman yemekler ve bu metal çatal ile yemek, böylece sonsuza kadar altın kalitesini elde inanıyordu.

Onlar altın, işaret etmek zorundayız, çevresinde batıl örmeye başladı sonra her zaman yararlı oldu. O, örneğin, bu altın bir yüzük yok ve sonsuza dek iyileşmek siğiller üzerinde sürtünme söylenir.

Ayrıca, altın çift zil sesi tarafından saç geçmesi halinde verilen Birleşik siğil için son. Ayrıca, "hava" ya da hafif bir hastalık var gözleri iyileşmek olmaktır gelin halka dokuz kez karşı hastalıklı göz ovmak. Diğer göz hastalıkları ipek bir eşarp metal yararlı özellikleri satın aldı böylece bu yüzüğü gibi yaptım ve gözlerinin içine 12 kere sabah ve gecede 12 kez sürtünme iyileşir. Bir değişken göre evlilik yüzüğü hareket edebilir yürütmek için saf altın, ya tek parça bile kabul gibi bir parça altın servet iyilik çekecek ve vücut üzerinde ülser oluşumunu engeller.

Altın Su kürü "şeytan gözü" bebek, çocuk, Evcil hayvanlar ve Hayvancılık. Su gelen bir akış içinde bir ahşap tepsi koymak ve bir süre dayanıyor bir altın yüzük içine yerleştirin; "lanetli" Bu su ile püskürtülür ve üç yudum iç.

Başka bir batıl inanç onların kulaklarında altın yüzük taşıyan Birleşik göz hastalıklara karşı korur. Geçmişte, denizciler aşınma ile bu küpe sadece onlar değil keçe gözler, inanılan değil onlar asla naufragarían. Kraliçe Isabel süre boyunca İngiltere, altın yüzük taşıyan denizciler yerinde olanlar zaten dünyanın tam dönüş vermişti. Dedi ki, son olarak, böylece onlar öldüğünde korsanlar altın yüzük takardı ne onun cenaze masraflarını ile kadar çok parası vardı.

Ökse otu Keltler arasında kesme bu altın Orak (çift güneş sembolü) ile Druid doğru altın Orak, hilal ayın ve güneşin görüntüsüdür.
Bugün, Hindistan çocuklar kendilerini küçük altın takılar ile korumak. Haçlar ve haçlar Hıristiyanlar Bugün kullandığımız altın ölüm antik pagan gümrük koruma vardır.

Altın büyü ayini

Herhangi bir taş veya süs nesne altın şans için iyi bir kanal olduğunu unutmamak gerekir.

Bu anlamda, birkaç örnek sunulur:
Servet ya da şans mali konularda gerektiğinde, bu içinde belgili tanımlık palmiye sağ el ve sol taraftan aşk ilişkileri ve sadakat birkaç şans bulmak için altın parçası rub önerilir.

Zaman, piyango bileti ovmak için tavsiye edilir kumar kazanmak istiyorsanız, ilkel veya diğer bir gün önce beraberlik altın oyunlar bir parça ile benzer korur.
Altın saatin anlamda şekilli dairesel bilet piyango veya kefen eller ile sürtünme, güçlü şans bize yarın için iyilik düşünüyor.

Altın ritüeller ve koruma Magic

Altın de koruyucu bir unsur gördü. Firavun Hanedanı'nın altı bin yıl önce kullanılan en eski, örneğin, bileklik ve yüzük altın delilikten kendilerini korumak için.

Orta Çağ'almak inanç ortaya çıkan altın gözleri korumak için kulaklar ve her zaman, denizciler de aldı batık önlemek için altın.

Bugün, Hindistan çocuklar kendilerini küçük altın takılar ile korumak. Haçlar ve haçlar Hıristiyanlar Bugün kullandığımız altın ölüm antik pagan gümrük koruma vardır.

Altın ve iyileştirici gücünü

Birçok inançları vardır, örneğin, altın halka kabul edilen hastalıklı vücut parçası aracılığıyla şifa için katkıda bulunur, ve gibi bile o ortadan kaldırmak siğiller ve kaynar, styes, tahıl.

Ayrıca altın, özellikle yüklü, kullanarak erkek cinsel işlev bozukluğu (iktidarsızlık) rahatlatmak yararlı olduğuna inanılıyor.

Etkili, Ayrıca, Hayvancılık, mücadele hastalıkları hangi suya nerede bu gece boyunca içti altın bir nesne için yeterli oldu. aynı bir çocuk tarafından şafakta içecek su ona nazar karşı aşı.

Para çekmek için altın ritüeller

Altın Satım ve büyük değeri nedeniyle aracı olarak uzun bir süre boyunca kullanılmış gibi kez rakam ritüeller ve büyü ile para ve başarı elde etmek için ilgili.

Altın şans emin olmak nasıl
Herhangi bir mücevher veya nesne altın taşıyan şans için iyi bir arayan olduğunu unutmamak gerekir. Bu anlamda, birkaç örnek sunulur:

Servet ya da şans mali konularda gerektiğinde, bu içinde belgili tanımlık palmiye sağ el ve sol taraftan aşk ilişkileri ve sadakat birkaç şans bulmak için altın parçası rub önerilir.

Kumar kazanmak istediğinizde, piyango bileti, gardiyanlar ilkel veya diğer bir gün önce beraberlik altın, bir parça ile benzer ovmak için tavsiye edilir.

Servet ya da çalışma çekmek için büyü:

Kırmızı bir mum, bir beyaz kağıt, bir demet maydanoz ve bir altın nesnesi gerekir. Mum ışığı, maydanozu ve altın nesne yelken ve rolü beyaz kağıdı yerleştirin. Biz palms bu öğeleri sizin avuç içi ile koymak ve ritüel kelime demek iken ulaşmak istediğimiz iş üzerinde duruldu:

Not: gerçek unutmayın sihirli getirmek onu alın, tüm saygımla, çok inanç yapmanız gerekir ve sadece büyüyü bir etkisi olması derin arzu dilek, bu önemli.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder