Widgets

Mapuçe bilgelik: Sağlık ve sağlıklı yaşam nasıl?

Bütünsel bütünleştirici fikir metaller fiziksel sorunları çözmek için şu anda dediğimiz ve bu bize manevi etkileyebilir. Ancak, bu bitki örtüsü gibi bilgi kökeni uygulanan. Ne olduğunu ve nasıl dengenizi sağlamak için biliyor.

Mapuche, Güney Amerika, Patagonya bölgesinde hala yaşayan bitki örtüsü ilaç aslında şifalı bitkiler ve doğa ve evren ile Dengeleme törenleri temel alır. Bu ruhsal denge toprak ana, kökenleri ve topluluk üyeleri arasında saygı ile onların refahını sağlamak için akıllıca bir vizyon sağladı.


ENTEGRASYON İLE ŞİFA

Mapuche wisdom: how to get health and wellness?
Mapuçelerin şifa bütünsel bir kavram olarak, yani bir sorun ile karşı karşıya zaman onların bilgi çevirdiler, öncelikle korumak ve doğa ve/veya sosyal bir arada bulunma yönergeleri ile kırık dengeyi yeniden deneyin. Ayrıca, ne zaman kimse içinde onların hasta, şifacılar veya büyükleri daha akıllı ve deneyimli belirtiler tüm boyutlarıyla kabul topluluktur — ruhsal, zihinsel ve fiziksel - hangi tedavi iyice kaplıdır.

Ama onu anlayabiliyorum böylece ilk mapuche felsefi anlayışı düşünmelisiniz. Bu kasaba biz toprak parçasıdır ve kim bize kendi zenginlik ve özelliği verir, bu nedenle, Mapuçe bilgelik her şeyi güç ve cesaret (newen-falintu) ne insanların saygısını hak ediyor ve sahibi veya sahibi tarafından olduğunu öğretir ama bir ait ve işlevselliği bir anlamda kullanılır olduğunu farkındadır. Ve "Dünya'nın oğulları" - olma veya mapu - hayati bir denge oluşturmak için atom bombası sağlar.

ŞİFACILAR ROLLERİ

Mapuçe kültür bilgi ve Maneviyat, duygu ve düşüncelerini entegre uygulamaları bir dizi dayanarak toplumda insanlar dengeyi bir şifa sistemi geliştirdi.

Ana şifa rolü şunlardır:

MACHI: Doğal, yaratıcı ruhlar ve koruyucu ruhları ile doğrudan bir köprü kurmaya yetkili kişi şifa için sorumlu kişi o. Koruyucu ruhları ve sıradan olmayan gerçekleri ile doğrudan iletişim olan özel bir insan değildir. Beri o öncüleri tüm bilgileri bir araya getirir ve "teşhis" taşımak için eğitimli şaman, bir tür olarak tanımlayabilirsiniz.

LAWENCHE: Meica veya hierbatero olarak da bilinir, bu hediyeler şifalı otlar ve doğal ilaçlar özelliklerini bilmek kişi var. Ne bitki ve uygun zamanlarda biliyorum yapmak merhem, krem, Bitkisel Çaylar, filtreler, vb ve böylece fiziksel rahatsızlıkları iyileşmek, bu nüfus olabilir.

Ngutamchefe: Ne zaman onlar acı çekti onları oluşturmak için sorumlu kişi veya sonları pozisyon ve formu, işlevleri ve kemikleri konumunu bilmek değişiklikleri.

PUNENELCHEFE: Annelik ve doğum sorunları ile uğraşan kişi var.


DENGE TUTMAK

Hastalık ve şifa ile ilişkili mapuche dünya görüşü temel yönlerini denge kavramları ya da dengesizlik enerjilerin düşünülmelidir. Mapuçe doğada oluşur ve bunun çok farkında olan her şeyi etkiler. Birisi o sonuçları neden oldu ve hastalık etkilenen dengesizlik uğrar onun yasaları aşmak için denge kırılırsa, kutran bilinir.

Tüm negatif ve bulunduğu ve hangi kutran ya da hastalığı neden olabilir bilinmeyen anlamına gelir başka bir mapuche kelime: wekufe veya wekufu. Çünkü yüz ve negatif enerjileri karşı mücadele edebilmek için gerekli koşulları vardır wekufu ortadan kaldırmak için yollar yalnızca machi tarafından yapılır. Bu rakam onlara olumlu ruhlara yardımı ile karşı için karmaşık bir ritüel kullanır ve böylece kötü ve iyi performans kişiye dönmek Yönetme yetkileri arasında denge geri yükler.

MAPUCHE´S BİLGELİK İÇİNDE HAREKET



Kim Machi, beri onların törenleri ve bu şifa ile belgili tanımlık araz ama hastalığın nedeni saldırmaz, fazla enerji ve kuvvet kişinin dengesiz ruh ücretsizdir gerektirir ana şifacı rol karşılar. Çare ve hastanın iyi olmak geri yönelik aynı yordamın bu.

Ne zaman bir mapuche dengeyi yeniden gerekiyor ve uyum kaybetti, o bu akıllıca başvurmak, kim önce yaratıcı ruhlar aracılık. Machi rolü kültürel Atalarının ruhları, hastalık savaşçıları ve şer güçler, uzman kutsal kodları ve topluluk ve otlar ve ilaçlar büyük usta refahı için sorumlu standartlarını kolaylaştırıcı olarak oluşturmuştur. Aynı zamanda rüyalar için büyük önem verir ve rahip nguillatun toplu törenlerde (kutuya bakınız) görevi görür.

TÖREN NGUILLATUN

De denilen Camaruco veya Kamarikun - Nguillatun - mapuche töreni mükemmellik parolduğunu. Sırasında üç gün ve gece, katılımcılar dans, şarkı, boya vücut ve grand baba ya da Nguenechén - erkekler sahibi - bitkileri, hayvanları ve bereket ve refah tarafından genel olarak dua. Yılda bir kez bir açık, dairesel ve kutsal alanda düzenlenen.

Burada üzerinde bu yazı biter mapuche bilgelik: Sağlık ve refah elde edileceğini. Bu sayfanın daha fazla beyaz sihir ve ritüel büyü aşk, para ve sağlık için bulmak için devam edebilirsiniz.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder