Widgets

Elmas su, akıllı su yetkileri

Şifalı su güç biliyoruz. Bu ilkel öğesi yaylar üzerinde yaylar, nehir veya deniz, teslim doğanın bize temiz enerji ve vücut arıtma özelliklerini verin.

Bununla birlikte, belki de daha karmaşık anlamak içtiğimiz su bu bize enerjik şifa olduğunda ne olacağını. Bu elmas sudur. Ama bu adam bir icadı nedir? Evet gerçekliktir. Araştırmanın yıl sonra bir Fransız Joel Ducatillon, fark o icat etti, bir kodlayıcı aygıt sayesinde su biyolojik elemanları (vitaminler, hormonlar, metaller, mineraller, vb) su için neden belirli uyaranlara göre değiştiren bir dizi vardı adında. Böylece, mükemmel ses ve titreşim dalgaları ile su parçacıkların uyarılmış ve bu olabilir bir teknolojik aygıt su son derece şifa.

Diamond water, the powers of the smart waterBir 'akıllı su', sonuç elde gibi sözlü emir yapan insanlar var niyetleri yakalamak mümkün. Ne şaşırtıcı elmas su dönüşümü ve yükseltmek, biyolojik bir işlem tarafından olanlar iç bünyesinde pozitif enerji olduğudur. Deneme süresi ile elmas su titreşim frekansı yüksektir ve onun sayesinde, insan bazı çakışmaları çözmek enerjileri dahili olarak üretilen bulundu.


Elmas su nasıl?

Suyun içinde kaydedilen ve, o, doğrudan da DNA içmeye gönderilecektir belirli bir sözlü sipariş o. Böylece, şifreli bir mesaj şeklinde, bu giderek senin vücudun işleyişi artırmak için konunun hücresel bellek değiştirir.


Su elmas nereden bulabilirim?


Bu, almak için lütfen bu insan bir arama yapmak gerekir. Satılır, ancak uzak o tüketmek ve gücünü inanıyorum insanlar arasında verilen bir ürün değil. Bu gibi durumların altında belli bir kalıcı olarak oynamak için sarsılmaz su kaydetmek için dikkat çekmek önemlidir. Bir yüksek enerjili bir şifa ögesinin gibi kutsal ve bu nedenle bu tedavi ve yaymak gerekir el ve aynı şekilde el.


Elmas su ile iyileşmek

Sabahları rahat bir yerde oturarak başlangıç ve meditasyon çalışmaları taşımak; elmas su ile şifa ritüel başla o zaman. Biraz içki ve vücudunuzun etkilenen alanlara uygulamak, şifa bulmak istiyorum. Ki: "Işık adına sağlıklı olduğumu". Tekrar ederken bu kararname nerede ruhsal enerjileri gruplandırılır kaş üzerinde dikkatlerini odaklan. Nefes alın ve tamamen gevşeyin. Gün boyunca, eğer rahatsızlık veya ağrı hissediyorum Bu uygulama sıklıkta istediğiniz gibi yapabilirsiniz.


MASARU EMOTO DENEYLERİ

Ne Masaru Emoto, bir Japon araştırmacı-dondurulmuş olarak fotoğrafçılık su molekülleri yapılan benzer bir şey yapılır 25 ° C, sözler ve müzik uyumlu ve agresif maruz kalma sonra farklı kaynaklardan ve bulundu, Ayrıca, su farklı yapıları oluşturur. Bu su bu farkındadır ve hangi iletişim kuran bir akıllı parçacık anlamına gelir.

Elmas su, akıllı su gücü debu madde burada sona eriyor. Bu sayfanın daha fazla beyaz sihir ve ritüel büyü aşk, para ve sağlık için bulmak için devam edebilirsiniz.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder