Widgets

Psişik güçler: onları varsa bilmek nasıl?

Psişik güçler algıları fiziksel bedenin gitmek izin verir. Onlar birçok kişi günlük yaşamın bir parçası vardır. Başvuru sayısı kitaplar, Filmler ve telepati, basiret, sezgi ve gibi önsezi, algı değil fiziksel (veya extraphysical) bazı türleri olan güçler medyumlar hakkında internette bulabilirsiniz. Ama kesinlikle burada merak nasıl Psişik güçlerini geliştirmek geldim. Bugünkü yazısında, en yaygın ve psişik güçleri olup olmadığını nereden bilebiliriz bkz: ne olduğunu öğreneceksiniz. Buna ek olarak, biz hangisi var keşfetmek için kullanmanızı kolayca psişik güçlere sahip bir testi içerir.

Psişik güçler

Psychic powers: how to know if you have them?Çoğumuz muhtemelen bu bizim hayatımızda bir noktada düşündüm. Belki bir gün seni çok net sezgi olduğunu hissediyorum, başka bir gün bir déjà vu yaşayabilirsiniz berrak rüya veya hatta basiret deneyim başka bir zamanda belki de böyle bir şey gençken.

Biz tüm psişik

O zaman, nasıl Psişik güçlerini geliştirmek? Ben zaten psişik yetenekleri bir veya daha bu gibi durumlarda ettikten sonra olup olmadığını nereden bileceğim? Sorunun cevabı çok basittir: herkes psişik.
Bazılarımız diğerlerinden daha psişik. Ne zaman o gelmek Psişik güçlerini geliştirmek için var olanlar diğerlerine göre daha kolay yapmak ama yeterli eğitim ve teknikleri ile psişik olmak zorundayız.
Psişik güçler vardır, aslında, "tür" istihbarat; biraz piyano ya da bir araba oynamayı öğrenmek aynı şekilde öğrenilebilir. Sadece nasıl psişik olmak öğrenmek zorundasınız.
Ama bu zeka diğerlerine göre çok daha gelişmiş olan kişiler vardır anlamak önemlidir; Onlar için sadece hayatlarının bir parçası vardır. Diğerleri geliştirmek, artırmak veya bu psişik güçleri kontrol etmeye.
Bu sonuca yol açabilir olaylara ömrü boyunca peşin olarak zaten bu becerileri (veya psişik Intelligence) türü dikkat olup olmadığını bilmek istiyorsanız.

Psişik güçler anlama

Psişik güçler test etmek için harekete geçmeden önce ilk adım, farklı şekillerde bilgi size ulaşabilir anlamaktır. Metal kapı kolu dokunursan soğuk hissi hissedeceksiniz. Bu fiziksel duygusu hissediyorum.
Senin yatağında rahat yalan söylüyorsun ve açıkça kaşları arasında karıncalanma hissi hissediyorum, bir dakikadan daha fazla devam ederse ve bir şey doğrudan fiziksel temas yokken bir tüy o bölgede dokunuyor gibi hisseder, o zaman eylem psişik algı olabilir. Başka bir deyişle, duygu fiziksel şartlar ve Puan'biz bir fiziksel olmayan vücut açıklanamayan: vücudun enerji.

Gözlerinizi açın ve bir kişi önünde bakmak var, yüz, saç, gözleri ayrıntılarını görmek, bu ürün göz, beyin ve vücudunuzun tüm fiziksel parçalar dahil fiziksel görünümündeki eğer.

Ancak, parlak bir wrapper çevresinde kişi görürseniz, beş santimetre kalınlıkta, bir parlaklık ve renklerle kafasına o halde bir psişik güç bu. Onun aura, bozulmamış ve fiziksel gözleri erişilebilir değil bir şey görüyoruz.

İnsanlar genelde böyle şeyler sadece bizim hayal olamazdı eğer sormak. Konu hayal yürürlüğe koymak için karar bir şey olmasıdır. Bu eylem irade gücü var. "Fiziksel ve psişik algıları ayırt etmek bu aynı"test"uygulayabilirsiniz.
Örneğin metal kapı kolu, sen kendin sorabilirsin: "Bu psişik yetenek hayal ediyorum?" Hala soğuk metal hissediyorsun kontrol ettikten sonra algı gerçek olduğunu biliyorsanız. "Algı almak" veya "Dinle" çalışan bir pasif alıcı devlet ve girişimine beklentiniz çıkmadan gerektirir. Eğer fiziksel algılamaları ile bu beceri tren, psişik bir algı var zamanları belirlemek daha kolay olacak.

Psişik güçler test

Bu 10 soru kendinize sorun ve sen-si olmak ne psişik güçler keşfetmek:
-Birisi tanıştıktan sonra süzülmüş hissettin mi? Sanki bir şekerleme lazım.
-Hiç biri senin etrafında, sadece keşfetmek için bu gerçekten oldu bir süre sonra olmak üzere bir şey duygu oldu mu?
-Hayır hiç ziyaret bir arkadaş evinde (keçe iyi gelen), ama sonra çok yorgun hissetmeye başladı? (having yemiş ya da bir şey şu anda sarhoş olmadan)
-Şimdiye kadar bir çok lucid dream veya beden bir deneyim hatırlatarak Seni uyandırdım mı?
-Hiç aklı başında bir beden deneyim oldu?
-Peki ya basiret? Bir an nerede diğer boyutları veya ölen insanlar görmek mümkün olduğunu hiç oldu mu?
-Sezgi: senin için ortak mı? İntuitions ne kadar alakalı?
-Hiç geleceği tahmin etmek mümkün olmuştur?
-Peki ya geçmiş olayları? Hiç bir retrocognition veya eski bir hayat anıları oldu mu?
-Yukarı veya uykuda düşme sırasında uyku modundan çıkardığınızda vücudunuzun iç hiç keçe spontan titreşim mi?

"Evet" dediyseniz veya bu sorulardan herhangi birine katılıyorum, ise bir şans ruhu iyi bir düzeyde olması ve nasıl eğitim yoluyla Medyumlardan güçlerini geliştirmek için egzersiz için iyi bir yaklaşımdır.

Psişik güçler: en yaygın psişik yetenekleri listesi

Basiret (net view)-sahneleri ve fiziksel gözleri kullanmadan uzun bir süre veya gizli şeyler, çoğu yerde görebilirsiniz. Basiret sahneleri ve zihin gözünün ile zihinsel görüntülerini algıladıkları sağlar.
Duyu (duydum açık) - sesleri veya diğer krallıklar ya da uzak sözcükleri duyabiliyorum. Duyu kelime ve fiziksel kulaklarından algılanan değildir sesleri dinlemek sağlar.
Clariempatia (açık duygu) -başka bir insanın duyguları hissediyorum.
Psikometri - o kişiye ait bir nesne tutan bir kişi, bir yer veya bir nesne hakkında bilgi algıladıkları veya ellerinizi yerleştirin. Psikometri, genellikle bir saat, yüzük, anahtar gibi küçük bir kişisel nesne tutun.
Telekinezi - zihin gücüyle nesneleri hareket yeteneği.
Sezgi - bir fikir, bilgi ya da bilgi doğrudan algılayabilen. Bu ne yaygın "önsezi" denir. Sezgi iç bir şey kesin olarak bilmek bir türüdür.
Telepati - başkalarının düşüncelerini okumak ve düşüncelerinizi gönderin.
Akıl etkisi - telepati bir başkalarının fikirlerini etkilemek sağlayan gelişmiş bir tür.
Psişik şifa - baş ağrısı ya da bir çeşit Şifa Enerji transferi yoluyla hastalığı tedavi olanağı.
Auric görme - yeteneği görmek veya aura renkleri hissediyorum ve bu nedenle zihin, duygu, düşünce veya diğer insanların Sağlık durumları hakkında bazı şeyleri anlamak için.

İlgi bir işarettir.

Konu özel bir ilgi gösterdiğimiz zaman akılda tutulması gereken başka bir işaretidir. Psişik güçler testinde ilgilenmişlerdir, artırmak ve bizim becerilerini geliştirmek için daha iyi bir fırsat var ve bu yüzden biz ne oluyor, daha büyük bir farkındalık var demektir. Merak, motivasyon ve özveri Psişik güçlerin gelişimi anahtarıdır.
İdeal herkes için tüm diğer özellikler zaten eklemek için bu zeka geliştirmek olabilir olur; O zaman, yaşam anlayışımızı çok daha yüksek olabilir.
Psişik yetenekleri geliştirme için gerekli bilgi: okuma, çalışma ve pratik psişik güçler bu zeka ile geliştirmek olarak ruh, de gerçek düzeyini anlamak mümkün olacak.

Sağlıklı bir devlet psikolojik gelişimi için tekniklerin uygulanması

Ayrıca sağlıklı bir durumda iken medyum deneyimler elde etmek için tekniklerin uygulanması üzerinde odaklanması gerekmektedir söz önemlidir, nerede sen Berraklık ve zihinsel kapasite tamamen egzersiz yapabilirsiniz.
Zihinsel yeteneklerin bu yardımcı olmayacaktır, değiştirebilir her tür uyuşturucu, takviyeleri, bitki, kök veya bir şey alırsan bu nedenle, özellikle zaman psişik yetenekleri nelerdir anlamaya çalışıyoruz.

Psişik güçler ve inanç

Bu konuyla ilgili başka bir ortak gerekir veya psişik güçler inanmıyor temasıdır. Uzmanlar bu teklif her şeyde körü körüne inanmıyor ve kendi deneyimleri ile öğrendikleriniz doğrulamayı deneyin.
Konu açık fikirli şüphecilik sağlıklı bir doz ile yaklaşan duygulanımlar fiziksel beden, hayal ve gerçek psişik algı farklılaşma çok yararlı olabilir.
Bu yaklaşım bazen biz neler oluyor emin olmadığını kabul gerektirir. Bu normaldir ve cesaretini olmamalıdır. Evrenin içinde ve çevremizdeki çok karmaşıktır. Ne yeni deneyimler var ve deneyim toplamak güçlerini medyumlar eylem tanımlamak nasıl öğrenmek için önemlidir.

Kişisel gelişim ve parapsychic

Doğal yetenekler, psişik güçler vardır ve bu nedenle, onlar öğrenilebilir veya onları kendiliğinden olabilir. Dürüst aracılığıyla enerjileri ile çalışma hakkında bilgi edinin ve cesur girişimleri (kendini tanıma) geliştirmek ve aynı zamanda sağlıklı gelişimini psişik yetenekleri sağlamak için yardımcı olacaktır kişiliğinizi alanları hakkında daha fazla bilgi için yardımcı olacaktır.

Psişik güçler klişeleşmiş görüntü


Çok film ne yazık ki psişik güçler (örneğin Terör filmlerde), karanlık bir şey mistik (içinde bazı drama ve aksiyon filmleri) veya dengesiz ve kararsız (kelime "deli" önlemek için) bir kişiye ait olarak tasvir, hangi ciddi hastalık (beyin tümörü) vardır, sakatlandı, ölüme yakın deneyim oldu veya yıldırım çarptı.

Bu başvurular psişik yetenekleri sadece gerçekleşmemesini garip durumlarda, bu durumda değil hatalı izlenim verebilirsiniz. Onları daha olgun yapılan olağanüstü psişik deneyim oldu sağlıklı insanların bir yeri vardır. Ayrıca insanlar psişik yeteneklerini rasyonel bir yaklaşım uygulamak ve bu deneyimleri biz burada açıkladık yaklaşımdır kişisel gelişim için uygulamak vardır.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder