Widgets

Kan büyü: kan büyü hakkında bilmeniz gereken her şeyi

Kan büyü tehlikelidir. Kan, büyücü veya büyücü bu fiziksel madde içinde yatıyor güç kullanır. Bu güç ile fikrini iç tarafında oluşturmuştur gerçek yol vermek. Güç dünyada bir değişiklik bir irade ve bu gizli bilgi inceliklerini denetlemek için yeterli öz-disiplin gerektirir.

Daha önemli hala gerektirir yeterli olacak kangücünü kullanın. Tamamen kan ile büyü potansiyelini keşfetmek için sosyal ve kültürel inançları kurtulmak kan onların ritüeller veya büyü parçası olarak kullanmak isteyen bir cadı vardır.

Blood spells: everything you need to know about the magic of blood
Kan ile büyü çarpıcı. Onları hastalıklarla küfrederek diğer insanların yaşam enerjileri emer hatta temiz ve onların hastalıkları tedavi için kullanılabilir. Kan ile büyü-ebilmek da var olmak inanılmaz derecede ince. Reform vasiyetini yerine getirmek için dünya Görünüşe çarpıcı fazla gerektirir. O zaman, çaba, belirlenmesi ve her şeyi derin özünde kendilerinden olan ince formları dönüşüm ihtiyacı var. Kan magic kendini ve bizi çevreleyen dünya üzerinde kontrol bir devlet oluşturmak niyetinde.

Bu adetin kan ile aşk büyüsü deneyin

Kan büyü ile nasıl giderilir

Kan büyü tören sırasında kan kullanımı ile takviye edilmiştir sihirli bir türüdür. Bu onun kanı ile kendi büyü daha fazla güç ekler gibi kan içinde bulunan esans kullanılarak bir cadı büyü etkisini artırmak yapabiliyor. O olmadan, az veya çok herhangi bir diğer büyü büyü değil. Kan ile büyü büyük miktarda enerji ile yüklenir. Bu nedenle, cadı onun kan içinde bulunan güç kendi maksimum güç kullanmak mümkün geliyor. Herhangi bir büyü sınırları olmadan potens artırmak için bunları birleştirin. Kan ile büyü zor ama güçlü, yeterli disiplin, sabır ve güç çok kuvvetli ve güçlü sonuçlar elde etmek için izin vererek.

Büyü hakkında kan ile

Bir şey çok güçlü, insan hemoglobin gibi hayat gibi somut bir enstrüman Cadılık ve psişik iş verir fiziksel madde, kanı. Hemen hemen tüm dinlere ritüeller kanıyla kullanımını vurgulamak ("Bu İsa'nın kanı ise", örneğin Christian Eucharist sırasında), ama ne yazık ki, diğer pagan topluluklar kan kurban korkunç hikayeler var.

Ritüeller ve büyü ile kan

Kan Magic bazı ritüellerde eski kullanımı ile ana sorun hemen hemen her zaman aşırı miktarda kullanılan ve bu tutarlar elde etmek için istemsiz katılımcıların almak kaçınılmazdı. Kan bir şey şaşırtıcı derecede güçlü ve erken pagan rahipleri "Biraz iyi, çok daha iyi olur ki" mantığı takip ameliyat lazım ki görünüyor.

Yanıldılar. Kan, ne zaman doğru kelimeleri, ritüeller, otlar ile kullanılan ve aya doğru aşamasında kesinlikle farkında olmayan bir kurban kullanır sonuçları kan kontrolü yüksek hızlarda - güçlü bir arabadan benzer olup olmadığını ama yordama, büyük güç nereye sürücü istiyor, ama daha sonra yol ve zarar durdurma önce çok büyük bir miktar dışarı alabilir gidebilirsiniz ekler.
Bu da bizim ilk ve en önemli "kuralı için" kan kullanım için büyüye - getiriyor kullanan kendi kan olmalı. Kan, tören ya da büyü, gerçekleşme ile bir büyü yapan kişi gücü--olan kullanıcı ve bu nedenle, o şu anda en güçlü kan vardır ve bir kaç damla dökmek için korkuyor olması gerekir değil. Başkasının kanı büyüyü yapan kişinin kanı etkili olacak.

Ne kadar kan kullanabiliriz?

Metafizik içinde pek çok şey gibi çok güçlü bir sembol ve küçük bir olacak seyahat çok kanı. Biraz acı (özellikle bizim kültürümüzde konfor odaklı) tabi olacaktır ve dekolmanı değerli vücut sıvıları Yasası kullandığınız kan gerçek miktarı küçük ilişkisi yoktur büyük kuvvetler ekleyebilirsiniz. Görünüşe göre daha fazla Gore ki, daha az hareket ve gerçek anlamını bir odaklanmak olabilir ve bazı noktadan sonra bazı insanlar sadece yorgun ve tüm iş öyle olursa kan gücünü izin çalışın. HP başladığı kontrol dışarı burada. Kan büyü ile çalışanlar ile konsantre ve kullanılan kan force direk akla her zaman denetiminiz olmalıdır. Bu yüzden birkaç damla en az katılımcıların olumlu bir sonuç elde etmek için sorumluluk varsa akla gelebilecek herhangi bir ayin için - kesinlikle yeterlidir.

Kan ritüelleri ne zaman kullanmam gerekiyor?


Bir büyü ya da sihir kanıyla kullanımını çok ciddi bir şey. (Kan tüm anında zengin oluruz piyango kazanmak için çalışıyorsanız) bir büyücü ya da cadı dikkatli bir büyü sıradan bağlamları kan kullanırsınız. Fikir birliği kan sadece insan hayatlarını ve sağlık için ciddi tehditlerden korumak için kullanılması gerektiğini söylemek gibi görünüyor. Bu kan büyüsü bir meslektaşım ama zararsız sataşmak çalışan kendilerini korumak ya da işten çıkarma, senin mektubunu yazarken bir patron için kullanılması gerekir anlamına gelmez. Diğer yöntem koruma vardır ve bunlar dünyevi sorunları işe yaramazsa, belki de kendi karması zor bir dönemden geçiyor.

Ritüeller kan ile yapacağınız ve sevdiklerinize canlı ve sağlıklı, ama zengin ve güçlü kalır. Kan ilköğretim ve temel bir şey ve sadece para ve prestij eklemeyin temelleri için kullanılmalıdır. Ortağın saatte 300 kilometre gelir bir motosiklet satın aldın? Elbette, bu kişi tarafından bir kan büyü olsun. Bir sevilen bir bakan bir işlem veya ameliyat mı? Bir kez daha, bir kan büyü en bu durumda uygun olabilir.

Kan büyüsü aşk için

Aşk, senin öz, kan geliyor aşk büyüsü bir anlaşma bu. Eskiden bizim damarları sıvı kırmızı, ne de olsa kalp durdurmak için ölüm bağlarsanız çok zoraki bir fikir bu pompalama koştu ruhumuzun olduğuna inanılan. Bugün bile bazı dini gruplar kan nakli, çöp ve bir sağlık sorunu yüzünden değil.

Kan Magic bütün varlık özetler. Sonra vücudunuzun her milimetre ile sen herkesten daha iyi biliyor ve tüm karmaşıklık yoğunlaşmış. Alışkanlıklarınızı, Kişilik, Atalarınız. Ve biz bu eski ruh inanç sadık kan hangi açıdan asla gerçek olamayacak kesildiği tarih bir daha şiirsel anlamda =. Arzu, ivme, nefret ve aşk damarlarımızda akar. Ve bunu telaffuz edildiğini bitirdiğimizde belirli olmaktan bir arzu mühür için biz kendi kanımızla imzaladı.

Bir kağıt, bir güvercin (var en sadık kuş) ihtiyacın yazabilirsiniz kalem, tuz, bir iğne, dokuz damla kan dikkatli bir şekilde yüzük parmağı, dokuz gül yaprakları ve pembe bir mum çıkarın.

Bir Hilal ay gece, kendinizi mum ön ile sıcak ve sessiz bir yerde senin, parşömen ve kan küçük bir kapta ayarlayın. Kalem al ve parşömen üzerine, gebe en tutkulu mektup yazmak. Dikkatle her tümceciği düşünüyorum, bir anlaşma sevgi ve o olur daha sonra o sabah sen tövbe. Sonra mum ve gül yaprakları kapalı zarf ile birlikte 9 içinde mektup tutun. Gizli bir yerde gizlemek ve sizlerin isteği doğru gelinceye kaydedin.

Kan büyü: sonuçlar

Kan büyü için insan - kişi, sevilen, ağaçlar ve toprak çok etkili. Ancak, bu her yaşam için bir kan büyü yapmak için tavsiye edilir veya güç seyreltilmiş. Cansız nesneler sorunu - şaşırtmak için kan charms sadece oturma maddeler üzerinde çalışmıyor gibi görünüyor. Buna ek olarak, cansız nesneler daha iyi başka şekilde korunuyor olabilir; Bizim araba hasar alır, biz her zaman tamir veya Eğer öyleyse yeni bir tane satın. İşte geliyor içine oyun bizim mali koruma, mutlaka yapmaz bu araba kendisi. Öte yandan, canlı bir şey, bir kişi her zaman tamamen de cerrahi veya hastalık elde edemezsiniz.

Ve son bir uyarı: kan büyü var kötü bir imajı ve halkın çoğunluğu kulak kapağı "kansız" sözcüğü ötesinde duyamıyorum. Seni anlamaya emin misin kişilere bir büyü ya da kan büyü yapmak büyü ışık ve pozitif, en ağır şey kendini için ya da yakın bir grup içinde tutmak ve sadece odakta korumak için en iyi teklif.

Bereket

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder