Widgets

Büyücülük: Nedir? Nasıl çalışır? Büyü yapabilir miyim?

Büyücülük nedir? Kelime büyücülük zaten hepimiz için yaygındır. Çocuklar zaten bu kelime peri masalları hikayeleri biliyorum. Sözlük "bilgi ve olayları veya halkın iradesine hakim için kullanılan yöntemler olarak ayarla" tanımlar, ancak daha fazla ayrıntı gerçekten büyü nedir, kökeni nedir ve nasıl biz-ebilmek kullanma o bugün bakalım.

Geçmiş ve Büyücülük tanımı

 Witchcraft: What is it? How does it work? Can I make spells?İnsan uygarlığının ile kendisi kökenli büyücülük. Bilinmeyen ve gücünü daha kolay ya da zor, günlük hayatımızın yapmak için korku ilk Cadılar ve onların zanaat için artış verdi. Böyle büyücülük ağırlıklı olarak yaşlı kadın ve deneyimi ile çalışılmaya başlanmıştır iken, erkekler de bu uygulanmaktadır. Onlar, örneğin, ruhlar ve melekler gibi cadıların insan ve gizemli doğaüstü güçleri arasında arabulucu vardı. Bir cadı gibi görünen gizemli birinin problemi olabilir zaman, bu uygulama sihir, herhangi bir mantıksal analiz tarafından kolayca açıklanamaz bir işlem çağrıldı. Cadılar belirli ritüeller gerçekleştirerek sorunu çözmek için yüksek güçler ya da ruhları aramak için yardım ve rehberlik için çağrılan ve bu işlem büyü çağrıldı.

Büyü ya da sihir, toprak tabanlı bir din hemen hemen tüm toplumlar ve kültürler dünya inanç ve Gelenekler göre uygulanmaktadır.
Göre bilim adamları büyücülük, kökeni bu Dünya Dinleri üzerinde bilinen çoğundan daha büyük bir inanç sistemi vardı. Geri 40.000 yıl önce Paleolitik Dönem. O zamandan beri gelişmiştir ve şu anki şekliyle bin-5 bin yıl önce ne dan çok farklıdır. Bunu daha sonra aynı adı yoktu olasıdır. Farklı tarikatlar büyücülük farklı bir şekilde uygulanmaktadır.

Cadılık ve Wicca

Büyücülük bir din olarak uygulanmaktadır, eski İngilizce terim "cadı", "Wicca" için tarafından denir. Bu terim toplum büyücülük verdi olumsuz stereotipleri karşı koymak için kullanılır. Wicca doğa tapan ve Yaratılış tüm kutsal bir şey olarak görür öncelikle bir dindir. Nitekim, Wicca kutsal her gün doğa ve istasyonları değişimler döngüleri izleyin. Wicca da birlikte dünya ve her şey içinde yarattık her iki bir erkek Tanrı olarak erkek, tapıyor.
Ama Cadılık ve iyi ya da kötü olup hakkında çok yanlış. Birçok kişi her şeyin bir cadı, siyah ya da beyaz olmak etrafında döner düşünüyorum. Ne zaman kendin için araştırmak ve Büyücülük uygulama karar verdim, sen Cadılar ve büyücüler iki tür biri kabul: siyah veya beyaz.

Daha net bir tanımı ve siyah ya da beyaz cadı olmanın ne demek olduğunu bir açıklama görecek. Büyücülük (beyaz veya siyah) bir din bir bütündür. Bu takdir ettiğini ve bizim tabiat için daha büyük saygı verir. Bu yüzden herhangi bir cadı veya Sihirbazı herhangi bir büyü ve tabiat için bakılmaksızın yapılır diğer ritüelleri hiçbir etkisi olduğunu anlar. Gerçekleşen her şey tabiat ile yapmak olduğuna inanıyorum. O cadılık ya siyah ya da beyaz sorumludur. Bu nedenle, bazen bazen negatif ve pozitif olabilir. Belirli zamanlarda her iki modda da olabilir. Aşk gibi biriyle, hissedebiliyorum, ama bazen de hissettiğini korku.
Nasıl kimse bir büyücü siyah ya da beyaz olup olmadığını bilmek endişe için yanıt vermek için o iyi bir Hıristiyan olup olmadığını, birisi sormak gibi bir şey ve görmek veya kiliseye gidiyor göremiyor. Aynı cadı ile olur.

Büyücülük bugün

Ne yazık ki, son yüz yıl içinde görüntünün cadının şeytani ve günahkâr hayat Hıristiyan Kilisesi tarafından oluşturulan önyargıları nedeniyle ile ortaklığa girmiştir. Ancak son zamanlarda bazı insanlar anlamak ve büyü Tanrı ve doğa dinlerini doğru uygulama başladı. Büyücülük yenilenmiş bir ilgi ve modern cadılar inanç ve uygulama büyücülük gurur ve güven duygusu ile ikrar. New age hareketi inananlar için büyücülük onun doğru perspektifte anlamış.
Modern büyücülük tüm sınıfları ve dünyanın dört bir yanından toplum bulunduğu müminler çekiyor. Hayat, doğa, evrim ve büyü ile evren gizemleri çalışmaya karşılaşıyorlar. Büyücülük dünyanın en demokratik bir dindir. Orada hiçbir sert dogma ve kötü zamanlar meyvesi biçmek istemiyorsanız biz kötülük tohumları ekmek gerekir değil ki bir basit öncül dışında sabit kural ve ikinci olarak biz onun dengesini bozmakta doğanın cömertliği kötüye olmamalıdır. Kim anlaşmazlık olabilir?

Büyücülük, bir yaşam biçimi

Wicca, Paganizm ve Büyücülük açıkça manevi inanç sistemleri ve bir yaşam biçimi olduğunu anlamak gerekir. Büyücülük inananlar, genel olarak, sabbaths üzerinde çalışır ve her topluluk ibadet, ritüeller ve Büyücülük deneyim ve inançları üyelerinin dayalı uygulamaların kendi sistemi geliştirir. Ayrıca herhangi bir üyelik olmadan kendi gruplarında büyücülük pratik yapabilirsiniz.
Bazen fazla 13 bir topluluk üyeleri çok büyük olarak kabul edilir ve daha küçük gruplara ayrılır. Bu özgürlük her birey için pratik büyü kendi şekilde sert dogma veya rejimi sınırlı olması gerek kalmadan sağlar.
Cadılık yapmakla ilgili sert kuralları yok.
Cadılık yapmayı öğrenme için ilk adım insanlarla tanışmak için okumak kitap ve edebiyat cadılık üzerinde. Bu büyücülük bir din olarak temel anlayış sağlar.
Sonraki adım kendi fikrini büyücülük sezgi veya hunches dinlemek formüle etmektir. Eğer herhangi bir grup veya inanç sistemi ile rahatsız hissediyorsanız, hemen dışarı çıkabilirsiniz.

Bireysel yaklaşım

Büyü sihir her birey tarafından farklı bir şekilde hissedilir. Orada bulduğun zaman ne sen zaten arasında çarpıcı benzerlikler inanıyorum ve ne burada bulmak, sezgisel bilinç içinde güven güçlendirilmiş ve kolayca birbirleri ile iletişim kurmak ve onları daha iyi anlamak. Cadılık yapmakla ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki adımlar gereklidir.
Her şeyi büyücülük için ilgili zaten yukarıda belirtilen okundu olarak bulabilirsiniz. Wicca ve Büyücülük hakkındaki görüşleriniz daha net ve daha güçlü yapılacaktır. İnanç ve dogmalar temel büyücülük hakkında mümkün olduğunca çok öğrendiğin zaman, eski yöntemler sizin için doğru olup olmadığını karar edebilecektir.

Kendi Gölgeler Kitabı '


Büyü okuyorsanız iken, ortaklıklar oluşturmak ve bir sinerji kendinizi içinde bulmak başlar. Bir günlük yapmak ve deneyimleri analiz devam ediyor. Neden büyücülük yaşam için doğru yolda olduğuna inanıyorum aşağı yazmak. Bir cadı ya da sizin için büyücü olmak ne demektir? Ne bu bilgi ile elde etmeyi umuyorsun? Bu yolu takip korkuları var mı? Tanrı ve Tanrıça hakkında nasıl hissediyorsun? İlahi hakkında ne hissediyorsun?
Beri bu özel kitap ve kimse okuyacak inanç ve fikirlerini ifade tamamen dürüst olmam gerekirse denemek gerekir. Daha net gerçek yazmak yolu olacak. Bu günlüğü sonunda kendi Gölgeler Kitabı'olmak ve tanımı ve tasarım kendi özveri ve otomatik başlatma ritüel yardım. Bu kesinlikle kendi ritüel olmalı. İstediğiniz gibi tasarım ve bu size kendi dürtülerini takip anlamlı bir şekilde. Bir özveri ayin tam olarak ne sen için bu sesler gibi. Sen kendin için sihirli ithaf ve daha yakın Tanrı ve doğa hayat yaşamaya karar. Kendinizi ve ilahi ile bir taahhüt içine giriyorsunuz.

İçgüdülerini izle

Hiçbir doğru ya da yanlış cevap veya soru vardır. Kendini, soru içine bak ve kendi kişisel felsefesi cadılık üzerine geliştirmek için. Bu din güzelliği bu. Kendi Kılavuzu vardır. İzlemek belgili tanımlık merdiven başkalarının körü körüne veya kesinlikle gerek yok. Büyücülük hakkında kendi halidir. Kendi günlüğü tanımlamak ve anlayışınız bu yolun netleştirmek için yardımcı olacaktır.
Bu en iyi tavsiye ve asla dalıp, iç sesini dinlemek en önemli şeydir. Eğer bu okumak ya da size uygun değil duymak bir şey bulursan, tamamen bırakın.

Burada bu yazı büyücülükhakkında sonucuna varılıyor. Beyaz büyü, aşk büyüleri, para ve daha fazla daha fazla kaynak keşfetmek için bu Web sitesini tarama devam ediyor.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder