Widgets

Tüm kara büyü hakkında

Bugünkü yazısında ayrıntılı olarak da adlandırılan kara büyü, kara büyü büyü özellikleri heyecan verici bu büyülü sanat dalı bir yaklaşım olabilir bu yüzden onların ritüeller ve basit büyüleri, gözden geçirme göreceğiz.

Kara büyü bilinen geleneksel kara büyü, konuştuğumuz için doğaüstü sihirli güçleri kullanmak kötü, etki alanı veya kişisel amaçlar için bakın. Sol veya sağ taraftaki yol yol hakkında ikilemi ile ilgili hayırsever beyaz sihir kötü amaçlı muadili kara büyüdür. Modern zamanlarda, bazı insanlar çok, ne olursa olsun kökeni veya etkileri reddetme kara büyü büyü uygulamaları çağrısından "Kara büyü" tanımını, tahrif edilmiş olduğunu bulmak.

İçindekiler tablosu

    All about Black Magic
  • Kara büyü büyü nedir
  • Kara büyü tarihçesi
  • Ritüeller, kara büyü
  • Kara büyü veya karanlık büyü uygulamaları
  • Kara büyü ve aşk büyü
  • Kara büyü ve intikam büyü
  • Voodoo ve kara büyü
  • Hıristiyanlar ve kara büyü
  • Kara büyü ve Satanizm şeytana ibadet
  • Kara büyü pratik ipuçları
  • Kara büyü belirtileri

Kara büyü büyü nedir

Muhtemelen kara büyü nedir merak ediyorsun? Tam olarak ne kara büyü yanı sıra hangi büyü ve ritüeller, büyülü sanat bu yelpazenin için ait belirlemek için birçok tartışmalar vardır. Tüm tartışmalar beyaz büyü kara büyü veya kırmızı veya yeşil gibi mevcut diğer büyü türleri farklı kılan ne odaklanmak. Basitçe, sihirli gerçekten renkler yok ancak dualar, ayinler ve büyü yoluyla kanalize enerji olduğunu söylemek gerekir. Ancak, geleneksel kullanımı sihirli renkler bölünmüş, kara büyü hasar kötü amaçlı kullanarak, hakim veya yok iken beyaz sihir korumak, oluşturmak ve serbest bırakmak için tasarlanmıştır.

Bu bölünme renklere çok yararlı olduğu çağrılması gerekir kuvvet ve beklenen sonuçlar sırasını kodunu çözmek izin veriyor. Ayrıca, her zaman aynı her büyü, temsilcilik veya iş ondan beri onun'sihirli aslında renge ayrılmıştır değil unutmamalısınız.

Kara büyü ayinleri tarihçesi

Alchemy and the Tarot
Büyü diğer dalları gibi kara büyü kökenleri ruhları 2009 "simya ve Tarot" adlı kitabında Robert M. yer tarafından açıklanan, ilkel ve ritüel ibadete izlenebilir. Beyaz büyü aksine nerede ruhları, kara büyü vardı formu geliştirdik ritüelleri ile daha yakın bir ilişki elde etmek için erken şamanlar ve noktaları ile ortak çabaları bu aynı Ruh çağırmak için aynı yararları uygulayıcısı kendisi için üretmek için tasarlanmıştır yerleştirin.

Yer de bize kara büyü ve muadili beyaz yerine yüksek arasında bölünme (beyaz) sihirli ve düşük sihirli tercih büyü taşıyan Uygulayıcı niyetlerini çoğunlukla dayalı sihirli, (siyah) geniş ve modern bir tanımını bırakıyor. Öte yandan, yüksek ve düşük sihir arasındaki bu ayrım yüksek sihirli Uygulayıcı törenleri karmaşık ve pahalı gerçekleştirir, bu tamamen yanlış yorumlama olmak gibi bir niyetim Warlock dikkate almaz iken popüler ve basit büyü düşük sihirli parçası olduğunu düşünme hata üretebilir tanır.

Sihirli Rönesans

Rönesans sırasında birçok büyülü ve ritüel uygulamaları kötü ve din karşıtı ve dolayısıyla onun en geniş anlamda kara büyü bir parçası olarak kabul edildi. Büyücülük, tarot hem ezoterik çalışmalar, genel olarak, tamamen yasak ve güçlü Engizisyon tarafından zulüm. Sonuç olarak, alternatif düşünce için çok entelektüel ve meraklı, Marsilio Ficino, başrahip Johannes Trithemius ve Heinrich Cornelius Agrippa, ezoterik çalışmalar gelişmiş bir araç haline dönüştürülmüş ve birçok zulümler rağmen törensel bir büyüydü.
Black Magic
Sihirli 16 ve 17 yüzyıllarda yüksek ve eğitimli sınıfları arasında popüler olurken, ritüel büyü ve popüler magic zulme tabi kaldı. Yüzyıllardır kendi renk olursa olsun sihirli kara büyü olarak kabul edildi ve William Perkins 1608 yılında ölümünden önce izin yönergeleri değinir 20 Montague Summers yazar genellikle kara büyü ve beyaz arasındaki ayrım beri reddeder: "Bütün Cadılar hakim tarafından mahkum yürütülmelidir". O istisna kabul ve bu ceza altında düştü "tüm Efsûncular, enchanters, büyücüler, ve kendilerini wise men ve kadın". Tüm Cadılar ve büyücüler bu acımasız yargı ile acımasızca düşmek gerekir.

Özellikle, ancak, dönem cadı olanlar şeytanlar ve kötü ruhları, çağrılan atamak için kullanılır o kim hechizaban veya onların komşuları, olanlar magic bitkileri yok etmek için kullanılan ve tüm bu olan onların karasal bedeni terk ve ruhu ile uzun mesafeler başardık küfür. Yazları da vurgulamaktadır terim büyücü, 1200 ve 1500 arasında ortak kullanıma evrimi yaklaşık olarak, latin Nijer (siyah) ve Yunanca Manteia (tahmin), genellikle "karanlık sanatları uzmanı" Yorumlanan.

Bu büyücü niyeti üzerinde duruluyor yana modern zamanlarda, bir yandan white magic ve kara büyüarasındaki ayrım, öte yandan, çok net olduğunu. Ayrıca geçerli pratik Wicca ve deneyin olanlar uzak uygulama kara büyü büyü için taşımak için çalışmışlardır büyücülük bulunmaktadır. Sonrakilere büyü Wicca ve Wicca niyetleri topluluğu ile büyü zararlı gerçekleştirmek veya kötülük pek kabul beri hoşgörü ve şefkat, otomatik bilgi ve kendi kendine yardım akımları ile ilişkili bir atmosfer hakim

Ritüeller, kara büyü

Üniversite döneminde, A. E. Waite uygulamalar, ritüeller ve gelenekleri, kara büyü kitabında ünlü"la Negra ve tören büyü" geniş bir dizi toplanan. Diğer uygulayıcılar fikirlerini devam etmiştir ve kara büyü, aralarında biz sayabiliriz kavramlarını kendi listesini ekledim:

Gerçek isimleri ile büyü: bir kişinin gerçek adını bile onu yapmak için kontrol için bize sağlayan bu teori önerir zarar. Adı da bir bağlantı olarak, ya da sihirli bir işten serbest bırakmak için kullanılabilir. Eski Mısırlılar onlara doğumda verildi gerçek adı ortaya asla unutmayın ilginç. Yahudiler değil bilgi vermedi kimseye Tanrı ve bugün bile adını, Papa ve krallar bu eski gelenekleri ve isimleri ile büyü hakkında batıl kalıntıları olarak görevini, varsaymak adı değişmiş.

Ritüeller ölümsüzlük: Taocu bakış açısı, yaşam sonlu ve vücudumuzun doğal sınırlar canlı ötesi istiyorsanız doğanın akışı karşı çıkıyor. Her neyse, her zaman birçok büyücüler ve gizli ritüeller arasında ölümsüzlük elde etmek için var, onun etkisizliği Witcher Uygulayıcı olmak gösterdi beri büyük tartışmalar, üretilen ölmemeli. Birçok bile ömrünü uzatmak için bir ritüel özellikle diğer yaşayan bir büyü olmaktan enerji alarak bu hayatta kalma alırsanız iyi olmayabilir inanıyorum.

Büyücülük: Bu tür bir büyü sadece kara büyü büyü, ama kendi içinde ölüm, içerir herhangi bir büyü canlandırma için farklı olan bir ceset, teşvik etmek deneyin olarak Öngörüler yapmak için her ikisi de ait değil.

Küfürler ve büyü: bir lanet bir insan, mumlar, tütsü, şarkılar ve danslar içerebilir, ama hangi sonuçta aşağı kaynar negatif zorlar kimseye zarar kanala karmaşık bir ritüel aracılığıyla kötü istediğiniz gibi basit bir şey.

Kara büyü veya karanlık büyü uygulamaları

Kara büyü uygulamaları kara büyü diğer türleri gibi çeşitlidir. Kara büyü aşk büyü ya da pratik bir intikam büyüsü, örneğin gerçekleştirmek için kullanılabilir. Ya da eski bir ritüel ya da bir lanet deneyebilirsiniz. Terim "kara büyü büyü" veya "kara büyü" daha az uğursuz dönem kullansa, fikri tam olarak aynıdır ve kara büyü herhangi bir türü için geçerlidir.

İblis büyücülük kara büyü hangi odak üstünde şeytan, bu tür bir büyücülük içinde karakter etkinleştirilmelerinde, şeytani büyüler ve şeytani küfürler bulabilirsiniz başka bir şeklidir.

Kara büyü sık hasar vermek veya bize yapmış birisi intikam almak amacıyla uygulanan koruma veya bir hastalık şifa olarak asla zarar. Kendi ana kullanır etki alanı ve o büyülü pratik biraz tehlikeli dönüşür imha ve ile özen ve saygı gerekir özellikle, için ilişkilidir. Herhangi bir kara büyü ayini daha büyük dikkat ve onu çağıran manevi kuvvetleri için mutlak saygı içinde yürütülmelidir.

O zaman nasıl karanlık büyü büyü uygulamak için bir örneğe bakalım.

Kara büyü ve aşk büyü

Aşk büyüleri içinde kara büyü nadirdir. Bırakın bir büyü için sevilen bir evlilikleri, ya da bir kişi onun itaat etmek, kara büyü aşk için çalışmalarını net varlığı mıyız yapmayacak değil.

Aşk büyü "Love magic" başlığı altında bilinir. Buna rağmen biz sık sık sadece olduğunu love it, aynı zamanda kıskançlık, tutku ve ilişkileri seven herhangi bir diğer duyguları ile ilgili olduğunu açıklamak gerekir. Aynı şekilde, neden bir aşk büyü pek çok nedeni var: bazı diğerleri korku incinmek için güvensiz, hissedebilirsiniz, orada ortağın da korumak isteyen yeni bir ilişki başlar. Herhangi bir nedenle, kara büyü aşk büyü ile yardım için geçerli nedenleri vardır.

Aynı zamanda hassas bir konu olduğu zaman biz aşk ile anlaşma bu anlamak için sabır ve aşırı takdiri ile olmanız gerekir. Biz de büyük etkinliği ile döküm ve herhangi bir anti-rekabetçi etkisi elde etmek için kullanılan unutmayın.

Kara büyü ve sevgi bazı örnekler



Kara büyü ve intikam büyü

Çoğu zaman, ben söyleyebilirim büyük çoğu durumda, kim katılır kara büyü intikam için ritüeller ne zaman bir kişi karşı nefret dolu hisseder. Bu durumların çoğunda, intikam veya birisi intikam almak istiyorum. Çok ciddi bir karar nedenlerinden biri olduğunu imkânsızlık bu tek tek kendi başlarına hareket, yani gidiyor güçlü üst düzey güçlerin yardımıyla.

Bu makalede ileride yer alan bazı kara büyü bir kişi kurban sunmak en yaygın belirtileri listeler. Konu biraz ilerlemek için sık sık uykusuz geceler, ruhsal değişim ve ani öfke bulacağız. Ağız kokusu da intikam büyüsü varlığı sinyal.

Daha önce herhangi bir misilleme veya intikam büyü, biz gerekir var kontrol etmek zor ve tehlikeli bir onu çevreleyen kötü niyetli olduğunu göz önünde güç, bizi içine dalma karanlık bir kalıcı Eğer çok yakın bize. Buna ek olarak, biz her zaman kalıcı neden olabilir bilerek, ruhsal ve fiziksel, zarar aşırı nefretle yapılan bir büyü yoluyla veya kin olmadan sınırlar için sorumlu olmalıdır. Bir kara büyü ritüel intikam kontrolü olmadan enerjileri ile sonuçlarını tamamen öngörülemeyen olabilir.

Bir tavsiye ve derin bir meditasyon ve bu büyü, kara büyü böylece kaza bize büyü sırasında oluşur kuvvetlerimiz, bizim niyeti ve duygularımızı, tam komutta olmak, hiçbirini yapmadan önce ancak ruhun yeniden gerçekleştirin.


Kara büyü ve intikam örneği aşağıdadır

Bir rakip veya düşman dondurmak için büyü

Voodoo ve kara büyü

Kara büyü geleneksel olarak kişisel ve bencil amaçlar için doğaüstü ya da kötü güçler kullanımı ile ilgilidir. Kendi payına, Voodoo de popüler kültür ve kurgu onların ilişkisi nedeniyle kara büyüile ilişkilendirilmiş. Ancak, büyü ve küfürler kara büyü uygulamaları yaygın olarak kabul edilir., Voodoo belirli kendi geçmişi vardır ve gelenekleri, çok az kaynaklanan uygulayıcıları ve Gerald Gardner Aleister Crowley, Ortaçağ Avrupa Voodoo kökleri modern büyücülük gelenekleri ile ortak olması gerekir aranan için Afrika, Karayipler köylerden.

Aslında, Voodoo gelenekleri kara büyü ve Sihirbazlar Bokor olarak ile beyaz arasındaki ayrım büyü ve ritüeller birinin veya diğer kaynak kullanmak için ünlü yaptı. Ama sonuçta, Voodoo sürekli kinaye küfürler, zehir zombi kara büyü ve büyü üfleme vardır bu yüzden Voodoo, genel olarak, kara büyü büyü ile yakından ilişkili olduğunu birlikteliğiniz kez ayrılmaz.

Hudu büyüsü: uğursuzluk din de bu uygulamalar için ilişkilidir. Birçok Hudu takipçileri kez kara büyü kullanın.



Hıristiyanlar ve kara kütlesi

Kara büyü ile din arasındaki ilişkiler çok sayıda ve çeşitli. Kara büyü Satanizm veya Hıristiyanlar ve Engizisyon tarafından tarihsel zulüm ile bağları, orada çok şey vardır ortak kara büyü ayinleri ve din arasında. Siyah kitle, örneğin, Katolik kitle günahkâr bir parodi olduğunu. Aynı şekilde, inisiyasyon törenleri çocukların vaftiz ayini ile ortak birçok noktası olur.

Bu kilise papazı yüzyılın siyah kitleler Catherine Monvoisin Madam de Montespan için yanındaki bir dizi XVII Étienne Guibourg yürütülen söyleniyor.

Kara büyü ve Satanizm şeytana ibadet

Popüler kültürünün etkisi çok çeşitli Satanizm kavramı da dahil olmak üzere "kara büyü", bir parçası olarak alınması gereken Aşkın büyüsü yaptı. Şeytanlar veya ruhları çağırma kara büyü bir parçası kabul olsa da, bu farklı ibadet veya yüceltme Bu ruhların bir uygulamadır.

Bu fikirler sürekli Satanizm antlaşmaları beyaz sihir büyü eklenmesi tarafından yeniden tanımlandı. Örneğin, John Dee 16th yüzyıl Antlaşması satanik İncil, Anton LaVey, 1969 yılında yanı sıra birçok uygulamalar, önce beyaz sihir eklenir, onlar bugün kara büyü anlaşmalarda dahil. Şeytan Kilisesi kurulmuş LaVey İncil "gizli ritüeller etkinliğini resmen yalanladı" "psikolojik değer ritüeller doğruluyor", ikisi arasında net bir ayrım işaretleme.

Kara büyü ve white magic Witcher niyeti tarafından ayrılmış olsa da, Satanizm bu bölünme yok. Sihir büyü, tedavi ya da zarar için kullanılabilir. Satanizm, bir sihirbaz olmak yeteneği adil, ne karar vermemize izin için hedefe ulaşmak için güç büyücülük uygulamak.

Satanizm ışık bir din değil: et, dünyevi ve bedensel bir dindir. Tüm bu şeytan, sol taraftaki yol şekillenme yönetiliyor.

Devamı burada: Şeytan ayinleri

Kara büyü pratik ipuçları

Kara büyü bir sanattır ve tüm sanat gibi pratik gerektirir. Girmeden, kara büyü etrafında etik sorunları olan bilgi, biz şimdi, kara büyü başlamak için bazı temel ipuçları göreceksiniz.

Kara büyü bir alan bilim veya din değil, bir takım değişmez kurallar veya bir düzenli bilgi edinebilirsiniz bir doktrin izlemez. Belirli bir hedefe ulaşmak için doğa güçlerinin çekmek isteyen kez tarihinden geriye eski inanç ve uygulamaları zaman içinde toplanan bu ritüeller. Bu etkinleştirilmelerinde arasında bencil amaçları için ya da kendi parası için kullanılan doğal afet, genel olarak, kara büyü denir.

İlk olarak, şeytanlar, melekler, ruhlar ve tanrılar veya çağırmak için istediğiniz herhangi bir varlık adını öğrenmek gerekir.

İkinci olarak, semboller ve bu doğaüstü güçlere belirtileri öğrenmek önemlidir.

(Süleyman'ın mührü) mühürler hakkında bilgi edinin

Yeteneklerinizi geliştirmek için ipuçları

  • Diğer dünya ile iletişimi geliştirmek için meditasyon uygulamaya varlıklar. Farklı formlar trance bu düzeyde sağlamak için konsantrasyon ve meditasyon deneyin.
  • Öğrenme ve uygulama geliştirmek için tekrar tekrar bu büyü yapma bazı temel büyü. Bu sitede, yeni başlayanlar için birçok büyü bulabilirsiniz.
  • Her zamanki çerçeve dışında düşünmeye çalışırken bakış açını genişletiyor. Bilmeceler ve özenli fikrinizi tutmak sorunları çözmeye çalışır.
  • Geçmişi öğrenmek ve kara büyü kökeni hakkında.
  • İrade gücünü egzersiz.
  • Şeylere inanan gücünü egzersiz.
  • Ve geliştirmek ve başarılı olması için temel kural uygulama ve sabır ile çarpın.


Kara büyü belirtileri

Büyü uygulayıcılar arasında çok yaygın bir soru siyah magick iş belirtileri nelerdir mu? Kara büyü kurbanı genel olarak, aşağıdakilerden birini veya birkaçını işaretleri, büyücülük eseri tipik belirtileri kısa vadede sunulan oldu insanlar.

  • Uyku eksikliği
  • Haksız yorgunluk
  • Sinirlilik
  • Para beklenmedik kaybı
  • Hastalığı
  • Dengesiz ilişkiler


Bu belirtiler kara büyü kurbanı oldu bir kişi mevcut en ortak işaretler vardır. Kötü olaylar, kötü haber veya beklenmedik bir şekilde olumsuz olaylar teşhis için anahtar olabilir. Etkilenen kişi derin sürekli gözlenen duygusu hissediyorum çok yaygındır.

Burada bu makalede kara büyüsona eriyor. Bu yazımda magick, hood din ve şeytani büyü sırlarını öğrenmek devam edebilirsiniz.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder