Widgets

İki ayrı için büyü

Bir etkili çiftler ayırmak için büyü, büyü gerçekleştiren kişi istediğiniz o şu anda eşleşen biri ile çalışması için özellikle yararlı aşağıdadır. Ayırmak için güç bu büyü göz önüne alındığında, bakım özenle ve dikkatle yönergeleri izleyerek kullanılmalıdır. Diğer büyü farklıdır ve çift masters arasında mevcut sorunlara ek olarak da o kişinin kendi arzu karıştırmak isteyen ayırmak için aşk büyü bölün.

Ayırmak için büyü gücünü büyük ölçüde ayrılması güç parçası gibi bir his çıkmakla bu yana çift, ayırmak isteyen kişi arzu ne kadar güçlü olduğunu bağlı olacaktır.

Da okumak: cadılık Break up bir çift için

Büyü ayrı çiftler için

Bu çiftler ayırmak için büyü ilişki alacak yok edilir

Bu büyü ayrılması aşağıdaki öğeleri içerir. Hepsi önemlidir bu yüzden her büyüyü içinde bir görev vardır:


    Spell for separate a couples
  • Bir kağıdı, her tarafına kırmak isteyen çiftin her üyenin adını yazmanız gerekir.
  • Ruhlar Dünyası'na getirecek fitness için makas: ilişkiyi kesin arıza.
  • Kara biber: böylece ayırma büyüsü etkinleştirme acı ve kızgınlık yok etmek için ilişkide tanıtacak büyülü araç olarak görev yapacak.
  • Bu duygular ilişki oluşumu ilk etapta kaçınarak izin aşk çift tüketecektir yangın kalıcı olarak hiç uzlaştırılması.
  • Bir teneke kutuda nerede küçük bir yangın güvenli ve kontrollü bir şekilde gelişebilir.


O zaman büyü çift ayıran etkin kılmak için aşağıdaki olarak gerçekleştirilmelidir. Ayırmak için büyüyü uygulamak istiyorsanız yukarıdaki kurallar aşağıdaki dikkatle ve her adım takip etmek önemlidir. Herhangi bir hata ya da ihmal bu başarısız olmasına neden olur.

Çiftin her iki üyelerin adları her iki tarafında bir kağıt yazılır. Büyüyü ayırmak için hangi durumda da adından yazılması gereken iki üye soyadları biliniyorsa daha etkili olacaktır.

Kağıdın üzerinde güvenli bir şekilde, yangın riski ateş etmeye izin veren bir yerde teneke kutuda olur.

Sonra bir tutam karabiber kağıda dökün. Kağıdın ortasına dökülür, ilişki karşılıklı anlaşmayla kıracak. Bir kişi adına belli oldu bu olacaktır ret ona karşı diğer, baskına yeni yerleşim terk eder. Yer sonra tek başına bir yönde veya başka bir klasöre taşıma için biber kağıt belirli bir konumda olduğunu ortaya çıkabilir. Bu genellikle olur ne zaman ilişki içinde güçlü anlaşmazlıklar ve biber bu duyguları ile alınan konumunu yansıtır. Bu gibi durumlarda ayırma büyüsü özellikle etkili olma eğilimindedir.

Makas kağıdı her iki isim arasında kesin, her iki tarafın bırakarak. Bu iki yarıyı da eşit, ama adlarını tamamen ayrı ve mektup yok tamamen varolan duygularını yok etmek istediğiniz diğer kişinin rolünü tarafında olacak şart gerekli değildir. Kağıt ikiye bölersem iki üye daha eşit hız ile ortak bulacaksınız. Bir tarafta diğerinden daha büyük bırakırsanız, daha küçük parça ile çift üyesi yeni bir ortak bulmak daha uzun sürer ve sonu daha fazla acı çekeceksin.

Eğer ayırmak için büyü yapan kişi bir çift üyeleri ile olmak istiyoruz, bu adı üstünde tepe-in diğer yarısı olmalıdır. Aksi takdirde her geminin bir tarafta olması gerekir.

Yangın için böyle bir şekilde her iki kağıtları tamamen kül yanmak kapsayıcısının içeriğini açar. Arden bir kez çift kolayca zarar anlamına gelir. Belgeleri açmak için gerekli olması daha güçlü bir ilişki vardır ve rüptür daha fazla zaman gerektirecektir anlamına gelir.

Her durumda, sonuçlar daha az bir ay içinde görünür. Çift üyelerden birini yaptı Eğer diğer üzerinde hakim bir büyü bilmek önemlidir. Büyü hakim çiftler ayrı ve o seni kişi kurban büyü yapmak büyü karşı direnç iğfal geleneksel yöntemlerle ele geçirmek imkansız sunuyoruz. Bu durumda, ayırma büyüsü özellikle katı form olmalıdır. Ayrı ayrı bakmak istiyorum eğer hakimiyeti büyüsü etkisini kravat hangi unsuru bu büyü aittir ve tamamen yok buldu. Ek öğe bir kravat, kemer ve kemer olabilir ve büyü yapılan kişi tarafından yapılacaktır.

Bu büyü ayrılması için garanti etmez kendileri tarafından onları yapan kişinin herhangi bir kişi çift sevgi alırsınız. Aşk olsun veya üzerine arzu aşılamak istiyorsanız bir üye bir kravat aşk, bu amaç için özel olarak olması gerekir. Kravat ayırmak için bu büyü ile birlikte güçlü bir aşk kalbi şimdi başka biri tarafından işgal olduğunu o istediğiniz kişiyi elde etmek için mükemmel bir silahtır.

Sitem aşk sihir ve büyü çiftler için hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edebilirsiniz.

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder