Widgets

Başarı büyü ve ritüeller

Bugün başarı büyü göreceksiniz ve doğru şekilde kombine, ev eşyaları, kullanarak refah çekmek için ritüeller hayatında olağanüstü sonuçlar getirir. Başarı büyü ve ritüeller için refah servet büyüyecek, bu seçim ve şu anda ihtiyacın bereket getirecektir. Farklı türlerde, kökenleri ve farklı malzemelerle refah için büyü vardır. Seçin hangi durumunuza en uygun ve sonuçları görmek için umut ediyor.

Başarı büyü ve ritüeller

Zenginlik ve refah artışı için büyü

Success Spells and RitualsBu büyü için sen-ecek lüzum (müze veya enerji depoları bulunabilir) servet çekmek için bir taşı akik bir mineral ve bitki bazı tohumları bir fesleğen (fesleğen bitkidir bir refah). Ay yeni bir döneme ve Rüzgar doğudan esiyor, bahçenize gitmek veya bir pot ekime hazır olun. O zaman fesleğen ve tohum ile birlikte yeryüzünde gömülü de derin akik tohumları bitki. Üstünde tepe-in tohum ya da öylesine akik değil çıkartıyorlar onlara yakın koymayın. Sulama, gübreleme, unutmayın ve bu bitkilerin ilgilen. Bitki büyüdükçe, bu başarı büyü de senin servet uzatacaktır. Senin fesleğen güzelleşmek kadar hasat ve yemek pişirmek için kullanmak ve yine aynı pot ve akik ile refah büyüsü gerçekleştirin. Bitki kadar bekleme ölür, ya da senin servet özledim. Diğerleri büyü refah için izlemeye devam.

Başarı büyü: şanslı taş

Çünkü bu bu bulabilirsiniz, en etkili başarı büyü biridir bir taştan bir muska gittiğiniz refah çekmek için yardımcı olacaktır şans getirmesi için kullanın. Bu başarı büyü anahtar konsantrasyonu ve nasıl doğru anlayışa bu büyüyü. Ancak o zaman sen-ecek anlamak nasıl refah çekmek için. Ayin tamamlandığında, taşın yanına al. Zaman içinde istediğini elde etmeye başlayacaktır. Bu büyüyü gerçekten işe yarıyor.

Ne ihtiyacınız olacak:
-Bir küçük taş seçtiğiniz (her türlü)
-Bir mum (yeşil para ve servet)
-Uygun otlar: biber, tarçın, karanfil, zencefil.
-Uygun tütsü: badem, paçuli ve vanilya.
-Tuz
-Su
-Bir bez
-Yağ (Zeytin, Yasemin veya nane)
-Bir kase (cam ya da kristal)

Bu başarı büyü.
Bu başarı büyü refah hiçbir özel kelime gerektirir. Sadece konsantrasyon ve görselleştirme. İlk olarak, ne çekmek istediğinize karar vermeniz gerekir. 5 dakika gibi bir şey yeterli olacaktır. Büyü artık başlayabilir.

Su kaseye. Işık mum ve tütsü. (Sana ihtiyacın olan her şey var emin olun.) Taş, elinde tut. Çekmek istiyorum refah üzerinde odaklanın. Taş alev ile 3 kere geçmektedir. O zaman suya koymak. Ellerini kaseye. Daha sonra su kayadan kaldırmak ve otlar üzerine serpin. Sonra bu kuru bir konteyner içine taş koymak. What you want Başlarken kendinizi görselleştirmek. Sonra kaya petrol yayıldı ve taş geri kuru konteyner içine koydu. Taş üzerine biraz tuz serpin. Daha fazla konsantre ol. Sonra taş bir beze sarılmış ve orada en az 24 saat bekletin. Mum ve tütsü tamamen yakmak için izin. Su atılır.

Yoksulluk önlemek için başarı büyü

Bu başarı büyü yapmak, yeşil bir mum, nane yağı ve biraz para FALSE (çocuk oyundan olabilir) olsun. Sahte para sen-ebilmek almak daha büyük mezhep kullanın.
İki gün önce mum koymak senin sunak ya da ruhsal konularda çalışmalar yer dolunay. Para ($) çeşitli belirtileri daha müreffeh bir hayat görüntülenmesi sırasında mum üzerinde oyma. Mum fitil tabanına sürtünme petrol yayılmış. Yangın geçirmez destek ve daha sonra senin sunak ortasında koymak. Mum ışığı.


Yanan Mum önünde "para" dağıtın. Sahte para mezhep, ya da şu anda endişe kazık her borç veya gider göre sipariş. Nasıl bu para sorumlu bir şekilde kullanmak için gidiyorsun düşünmek için en az beş ya da on dakika sürer. Sonra mum kapat.

Ertesi gece yine mumu ve "para", sunak üzerinde bir kez daha olacak. Arzu ve on dakika sonra konsantre, mum dön. Üçüncü gece, gece dolunay, başarı ritüel daha, ama bu sefer, tamamen bir kez tüketmek için mum bitmiş para sıralama izin yap.

Para için toz

Aşağıdaki otlar eşit miktarda karıştırın: papatya, calendula, çördük, Yasemin, tarçın, karanfil, zencefil ve küçük hindistan cevizi.

Bitkiler ise verici enerji ve sipariş Ellerinizi birleştirin. Çanta, evrak çantası, posta kutusu veya bir yerde nerede para almayı beklediğiniz tozu serpin. Yakında geri gelir bu yüzden bu harcamak önce toz üzerinde para RUB'dir. Bu toz herhangi bir büyü para kullanın veya yanan mumlar, sürtünme, refah çekmek veya zarflarda koymak için büyü.

Burada başarı büyüve ritüeller bu seçimi sona eriyor. Her türlü ritüeller keşfetmek için bu Web sitesini tarama devam etmek ve çok daha fazla yemek tarifleri çekmek için ev yapımı aşk, para ve sağlık.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder