Widgets

Pagan ritüelleri: büyü bir tanıtım

Pagan ritüelleri. Ne bunlar? Ne yapacaklar ki? Bu yazı sihirli dünyasına hoş geldiniz diyorum, senin merakını bilinç bir vardiyada senin içinde bir bira ilk sinyaldir. Bugün ritüel büyü temellerini öğreneceksiniz. Bu Web sitesinde Ayrıca kılavuzları beyaz sihir, büyücülük, eve yemek tarifleri ve daha bulmak unutmayın.

Pagan ritüelleri

Pagan izm ifadelerin büyülü çoğu, ritüel uygulamaları bireysel veya kişisel değişim elde etmek için ortak kullanım ve çevre, özellikle, bilinç değişiklikleri kullanımı teşvik. "Bilinç, değişen sanat olacak." (nerede pagan ritüelleri doğrudan fiziksel değişim ortamında oluşturma olarak görüldü) Pre-modern sihirli yöntemler köklü, putperestler kez pagan büyü ve pagan ritüelleri, daha gelişmiş bir anlayış "sihirli" tanımına göre var

Pagan Rituals: an introduction to magicPagan sihirli iki kategoriye ayrılabilir: thaumaturgy (harikalar işler) ve theurgy (ilahi iş). Doğaüstü sihirli eğilimindedir olup uygulama odaklı, aklında, belirli bir amaç ile sihirli bir servet kazanmak, kaybetmek ağırlık, bitkileri büyümeye veya kanser taşımak neden. Bu tür bir büyü uygulayıcıları kendi başlarına veya adına başka bir egzersiz yapabilirsiniz.
Theurgy buna ek olarak, bir daha manevi ve adanmışlık yaklaşımı vardır: sihirli samimiyet bir Tanrı veya Tanrıça, Birliği Tanrı veya Tanrılar ile elde etmek için ya da bir daha kutsal veya ilahi durum yaklaşım ile tanıtmak için yer alır.

Wicca pagan ritüelleri ve diğerleri bir veya her iki elemanları thaumaturgists ve theurgists dahil edebilirsiniz. Kişi veya grup töreni gerçekleştirmek için inançları bağlı olarak pagan ritüelleri bir veya daha fazla belirli Tanrılar, atalarının ruhları veya periler, doğa (bazen dünyanın tanrıça olarak şahsında) genel olarak, ya da "Tanrı ve Tanrıça." genel bir anlayış için yönlendirilebilir

Aynı şekilde, inanç ve ritüel temsil değerlerine bağlı olarak tören tonunu adanmışlık, ibadet veya açıkça daha fazla olabilir büyülü. Bu anlamda da pagan farklı türleri vardır: bir adanmışlık veya ibadet ritüel çağrılan, büyülü ritüel bildirir iken veya Büyücü'nın yerine getirmek için ruhları bile sipariş ruhlara az veya hiç uygulama yapar.

Ritüeller kendilerini özellikle güçlü tutum kendi sezgi ve bazı veya tüm öğeleri kişisel ruhsal uygulama oluşturma takip etmek büyük pagan topluluk içinde verilen formlar, neredeyse sonsuz bir çeşitlilik alabilir. Pagan ritüelleri büyükleri ve öğretmenler öğrendim, bir kitaptan kopyalanmış veya kendiniz tarafından oluşturulan. Ritüeller ve sihirli eylemleri kez yapmak dekorasyon nesneleri veya öğeleri veya çağırdı Tanrı sembolize renkleri ile ritüel alanı içerebilir sembolizm kullanın. Belirli araçları (örneğin, athame veya tören bıçak, büyülü bir sınır dünyevi ortamınızın ritüel boşlukla ayrılır hava ayırma için kullanılan için) kullanılan ve giyim renkler veya bu robes büyülü enerji akışı için sıradan bilinç ve açılış ayrılık duygusu yaratmak için kullanılabilir.

Bazı grup veya gelenek onların Pagan ile ilişkili tabular olabilir (örneğin, bir yasaklama kullanımına karşı saatler veya cep telefonları gibi elektronik cihazlar ritual var). Mumlar, temel yağlar, tütsü, kristaller, çan, davul veya diğer müzik aletleri ve ritüel yiyecek (Tanrıların teklifleri) ve / veya katılımcılar tarafından kullanımı, herkes kendi amaç ve işlev bağlı olarak bir ritüel bir parçası olabilir. Doğa dinlerin taraftarları kez açık havada - bir orman gibi veya bir şenlik ateşi etrafında yerlerde törenleri gerçekleştirmek için tercih rağmen ritüeller kapalı, gerçekleştirilebilir.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder