Widgets

Düşmanlarına karşı büyü

Büyü düşmanlarına karşı. Bu yazıda nasıl düşmanlarına karşı bazı ev yapımı ve kolay güçlü büyü yapmak, kaçmak ve düşmanlarımız hakim ve bize küfürler veya herhangi bir istenmeyen biri negatif enerjileri önlemek için göreceksiniz.

Düşmanlarına karşı büyü

1. bu voodo büyüsü düşmanlarına karşı koruma için aynı zamanda aşık bir rakip zarar vermek için kullanabilirsiniz. Ucuz şampanya bir park veya plaza dört köşesine aysız bir gecede dökün.

2. düşman önlemek için büyü: bez bebek bir türlü unu, arpa veya toprak nemli, kullanarak kurban kırmızı boya ve kırmızı elbise. Bu bebek Kuzey yüz ve kesim için bir baltayla amaçlamaktadır.

Spells against enemies3 büyü Voodoo büyüsü ile düşmanları hakim: balmumu ile kurbanınızın bir görüntü. İğne veya iğne ile dikmek, sonra su ve bira karışımı bekletin; Sonunda ateşte yanmak. Kalıntıları kurtul.

4 bir kurbağa adına kurban baptizes ve onu içinde yazılı aynı ada sahip bir parça parşömen (düz kağıt aynı zamanda hizmet edecek) yutmak. Kurbağa bacağı kurbana saç kravat ve sonunda hayvan nerede o ya da o her gün geçer bir yer altında gömülü.

5. zarar vermek istediğiniz kişinin adını her harf için bir taş alın ve o taşı ile düşman tanımlar. Su buharlaşıp vardır kadar taş kaynar, o zaman bir nehir veya su vücut içinde taşlar şerit. (Ben bu büyü için yakında korkunç bir enfeksiyon yaklaşık ciğerleri çökmüş göğüs tarafından saldırıya uğrayan bir düşman zarar anlaşma için kullandık. 21 gün hastanede yattı. Ben bu yazım kötü huylu bir büyü ile birlikte kullandım).

6. çek siyah balmumu kullanarak kurbanın. Ahşap oklar ve onları sen yaptın görüntü yoluyla.

7. "biri, bir limon parçalar halinde yeni bir bıçak ile kesmek, sınırsız bir Uzaklik ile nefret, iftira veya herhangi bir kişi, o zaman kişi, karşı tiksinti kelimeleri kullanarak tarifsiz bir acı ve kesme kalbinde bir ürperti ve tüm vücut başarısızlık duygusu ile birlikte bir anlamda hissedeceksiniz". (Ayrıca sopa olabilir bir limon ya da portakal iğne. Kurumasına ve meyve kırmak için senin düşmanın, benzer bir duygu hissedeceksiniz tüketilen. Bir bitki veya çiçek senin düşmanın ismiyle hitap ve kurumaya bırakın).

8 geçer birkaç iğne veya iğne bir kuzu kalbinde atılır ettik bir ateşe tuz, diyor: Ben yanmak istiyorum bu kalp ama yanacak (düşmanın adı) kalbinde değil. O öldü ve gömüldü kadar onu ne geri kalanı ne de Barış isteyen. Düşmanlarına karşı daha fazla büyü bakalım.

9 şişe kurbanını götürecek bir yol boyunca gömülü. Ayağını yere dokunduğunda, hastalık vücudun saldıracak.

Da okumak: kara büyü

10. bir düşman öldürmek için onun adına bir requiem kitle o telaffuz. Bu büyü düşmanlara karşı bir mezarlıkta gerçekleştirildiğinde özellikle etkilidir.

11 BT dokuz kez deri parçası taşıyordu. (Şeytan'ın gerçek sayı).

12. bir düşman zarar için pamuk ile birlikte, kurbana ait bir şey yıkanmış bir insan kemik sarın.

13. büyü okumağa iyi bir PIN ve kurbanın adının baş harfleri nerede kaydetmiş olduğunuz bir çakıl taşı aşağı çeker.


14. bir düşman ölüm afsunlamak için: siyah kurbağa topuklar asmak ve zehir bir istiridye kabuğu toplamak. Kurban kirli kıyafetlerle Kazon'a.

Onu delirtmek için kuş yuvası kurbanın saç 15 ata. Veya saç büyüme dal girin; ahşap kapakları gibi deli olacak.

16. bu koruma düşmanlarına karşı en güçlü dualar biridir: "Doğan güneşe yıldızlara Parlatıcı alır gibi yani kuvvet erkek ve kadınlar benden nefret kaldırın. Bu yüzden Quito les zorlamak, güneş kişi uyku kuvvet kaldırır gibi göndererek lanetin, olabildiğince çok düşman olarak,." (O imha bir ayin sırasında bu çekicilik okur).

17. bu yüzden birinin kaymasını, saç saç kesilmiş ve onları nerede bir kuş-ecek almak onları bir yere koy, ne düştü parçaları alır.

18. bir dua düşmanları hakim: "Ben, (isim), nefes senin üç damla kan içinde bu çizmek. Kalp ve diğer karaciğerinden dinç hayatın üçte ilk. Bununla bütün gücünü al, ve yarış kaybetmek." (3 kez tekrarlayın)

Burada hakim ve düşman koğuş büyüile ilgili bu madde sonucuna varılıyor. Kara büyü ve yemek tarifleri ev yapımı aşk büyü hakkında daha fazla bilgi için bu siteyi okuyun.
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder