Widgets

Nasıl kötü enerji. kötü bir ev temizlemek için çok gerçek bir şey enerji ve hisler vardır. Bir kişi, yer veya şey, duygusal güç olumlu ya da olumsuz olarak insanların çoğu olabilir bir titreşim yapar. Aura birçok okuyucu bu titreşimler görebilirsiniz. Empatik da bu titreşimsel enerji çok duyarlıdır ve kendinizi nasıl korumak için öğrenmek çok önemlidir. Bu makalede, nasıl bir ev kötü enerji temizgöreceksiniz. Ne zaman biri negatif enerji izi bırakıyor, bu her zaman kötü bir insan olduğunu anlamına gelmez. Bu sadece çok kızgın, zarar veya bazı rahatsızlık hissettiğini anlamına gelebilir. Herhangi bir nedenle bu titreşimlerin periyodik olarak negatif enerji evi temizlemek önemlidir bu yüzden onları bize yakın istemediğimizden aslı.

 clean a house of bad energy Nasıl bir ev kötü enerjilerin temizlik: ruhlar ve varlıklar

Ruhlar ve çeşitli kuruluşlar her yerde gözlemliyor. Büyük çoğunluğu insanlara, zarar için yeterli gücü yok ve birçok bile seni incitmek istemiyorum, sadece bir yer veya nesneye iliştirilmiş veya çünkü onlar yapamaz veya devam etmek isteksiz içindedirler. Onlar-ebilmek var olmak hoş olmayan, rahatsız edici veya varlıklarını sadece bizi korkutmak. Diğerleri daha kötü niyetli, olumsuzluk, öfke ya da korku, dolu olanlar veya kötü bir eğilim olabilir. Kasıtlı olarak evinizde sizi korkutmaya çalışabilir ya da onlar bile sen yapmak isteyebilirsiniz zarar. Onlar-ebilmek girmek senin hayatını pek çok yönden. Belki de her zaman evinizde olmuştur, ama sen hiç fark yok. Belki de kendi veya bir oda yenilemek için kullanılan bir şey dokunarak onları rahatsız. Bir ziyaretçi ya da yeni bir satın alma onların dikkatini çekmek. Belki de bir antikacı dükkanından aldım, ya da sadece etrafında dolaşıp vardı ve bazı ilgi aldı bir nesne ile geldiler.

Nasıl bir ev kötü enerjilerin temizlik: ev yapımı yöntemleri

Karşı kötü enerji tuz


Tuz ruhları ve yüzyıllar boyunca istenilen değil varlık karşı ev koruma yöntemi olarak kullanılmıştır. Bir fincan tuz korusun ve bırakmak varlıklar haranguing birkaç avuç avuç odanın etrafında kontrol edin. Ev senin evin ve tüm pencereleri dışarıdan ruhları repels bir bariyer oluşturmak için önde gelen her kapıdan bir çizgi tuz koyarak daha fazla korur. Şüphelendiğin zaman istenmeyen ziyaretçilere evinizde davranıyorsun, onlardan mümkün olduğunca çabuk kurtulmak için denemek için dizginleri alır, o zaman kontrol dışı şeyler almazsınız.

Karşı kötü enerji duman

Duman istenmeyen varlıkları kovmak için yanan kuru otlar oluşan bir süreçtir. Aynı bulutlar güzel kokulu duman aynı şekilde böcek ve Sivrisinek değildir. Bu duman yapmak için tencere ısı ısıya dayanıklı bir yüzeye yerleştirin. Bir kömür briket tütsü (içeriden yandığında toksik olan hiç kullanım kömür Barbekü,) ışık ve pota koymak. Daha sonra tüm pencereleri açmak ve birkaç dakikada form sütunları duman için otlar ve bir çorba kaşığı serpin. Bazı otlar varlıklar püskürtmek ve onlar geri ait oldukları yere gitmek olun. Bir küçük sorun ise adaçayı veya kekik kullanın. Varlık kötü niyetli veya istersen bırak, sarımsak tozu gibi daha güçlü bir şey kullanmak düşünüyorsanız, ardıç, tarçın veya karanfil çilek. Dumanlar dağıldığında bu güçlü otlar ve döner kullanırsanız odadan. Yabani otlar sıcak kömürleri püskürtme başlayın bildirir yetkilileri çok net bir şekilde gitmek istiyorum. Ev yapımı diğer yöntemleri ile negatif vibes evi temizlemek nasıl bir bakalım.

Su veya kötü enerji karşı yağ

Kutsal su veya farklı yağlar varlıklar, özellikle, o kim kötü niyetli dışlanmış. Birçok kilise Satılık kutsal su, ama onu korusun ve kendinizi bir dua ile korusun bir din adamı da yapabilirsiniz. Ayrıca, bir şişe zeytinyağı, Karanfil yağı veya yemeklik yağ ile doğranmış çiğ sarımsak karışık korusun dua yapılabilir. Kutsal su serpin veya parmağınızı bir dini sembol (örneğin, bir çapraz) veya bir simge koruma (5 sivri uçlu yıldız gibi) tüm kapı, duvarlar ve evin pencereleri çizmek için yağı daldırma. Bir odadan diğerine giderken, bereket ve sana yardım etmek senin gücün dan dualar telaffuz ve sıkıca kurumlar değil istemek onları söyle ve o gitmeli. Ayrıca bkz: Hamam negatif enerjileri kaldırmak için bu nasıl kötü enerji ve negatif bir evi temizlemek içinsadece bazı yöntemler vardır. Bazı ruhlar ve varlıkları diğerlerinden daha güçlü ya da niyetleri onlar değil kolayca dissuaded ki o kadar da kötü. Çok kötü bir davetsiz misafir varsa, şeyler değil geliştirmek veya daha daha da kötüye! Bu gibi durumlarda nadir olmakla birlikte, bir profesyonel, cinci veya rahip negatif enerji evi temizlemek yardımcı olmak için arama vakti geldi.

Burada bu makalede kötü enerji evi temizlemeknasıl sonucuna varılıyor. Negatif enerji evi temizlemek ve diğer formları manevi temizlik ve basit ritüeller keşfetmek için bu blog tarama devam etmek için bu ipuçlarını kullanın. Bu yüzden biz daha fazla insan yardım veya isterseniz yorum sosyal ağlar, bu bilgileri paylaşmak çekinmeyin. Bereket!
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder