Widgets

Hızlı para çekmek için büyü

Bugün tavlamayı öğrenmek ücretsiz para çekmek ev yapımı malzemeler ile bazı easiy para çekmek için büyü göreceksiniz. Prensip olarak, biz hızlı bir şekilde para çekmek için cadı bir şişe yapacağız. Cadı bir şişe sadece hayatında ihtiyacın olan her şey çekmek için dolabın içine yerleştirilen bir tılsımdır. Bu şişe kapağı ile istenilen nitelikleri (yani servet) senden uzak kalayım deme tek bir yerde yakalamak fikirdir. Şişe bu büyü güçlü bir araç olarak size para çekmek için kullanacağız.

Bu sorun için hayatın evrenin en güçlü enerjileri çekiyor çünkü Ayrıca otlar ve gümüş beş miktarlarda kullanıyoruz. Bu büyü ev para çekmek için bir bakalım.

Hızlı para çekmek için büyü

Spell to attract money fastServet ilk büyü için gerekenler:
  • Bir kap ile yüksek bir şişe
  • 5 küçük paralar (pennies veya benzer)
  • 5 orta boy sikke (örneğin 10 sent)
  • 5 büyük (örneğin 25 sent) sikke
  • 5 yemek kaşığı buğday unu
  • Susam
  • 5 karanfil tarçın ya da 5 tarçın kokusu
  • Jamaika biber 5 karanfil
  • 5 bütün Pecans

Nasıl hızlı para çekmek için bu büyü yapmak

Bu ritüel en iyi yeni Full Moon geçiş sırasında yapılır.
Şişe ile tüm malzemeyi doldurun. Şişeyi de kapsar. Salla ve bu büyü telaffuz:

"Gümüş ve tahıl
Bakır ve otlar
Bana getirin
Büyük zenginlik"

Şişe refah ve bolluk çekmek için mutfak güneybatı köşesine yerleştirin. Biz daha fazla büyü kolay para çekmek için görüşmeye devam.

Hızlı para çekmek için başka bir büyü

Rağmen sadece bir büyü günlük hayatında para çekmek ve refah uzun vadede hayatını getirmek gerekebilir, bu anda acil para çekmek için bir büyü gerekir mümkündür. Acil para çekmek için bu eski büyü şarkı çingene "Beş Trinka" temel alır.

Halk, dedi "Beş Trinka" kelimeleri çok yoğun kendilerini ifade kafasına hemen para çekmek için üç kez yinelemek yeterli güç. Ayrıca o eller hızlı bir şekilde, tekrarlanan Trinka sürtünme inanıyordu beş para size doğru çekiyor.

Ancak, Trinka beş daha ayrıntılı bir kullanım ritüel aşağıdaki yürütme tarafından gösterilmektedir.
Acil para hayatınıza çekmek gerekir:
  • Bir kase veya fincan
  • Üç sikke

Nasıl para çekmek için bu büyü için

Bir kase veya bir fincan evinizde görünür bir yere koyun. Dominant elini üç sikke ve
telaffuz:

"Beş Trinka, beş Trinka,
Cömert ve hayırsever ruhu
Yolda büyümek o para kazanmak
Teşekkür sen, beş Trinka peri vermek"

Paralar kap içinde koymak. Bu ritüel dokuz gün boyunca her gün tekrarlayın. Dokuzuncu gün gerçekleştirir sonra tören mali sorunları size kadar haftada bir kez tamamlanmak.

Gerçekten hızlı para çekmek için büyü

Bir süre Teksas bir okuyucu yazdı önce soran Eğer para çekmek için büyü gerçekten iş. "Ve bu durumda", sordum, "ne kadar para alır görünmeye başlar?"

Bu iyi bir soru var. Para çekmek için beyaz sihir büyü gerçekten etkilidir. Bu konuda hiçbir şüphe yoktur. Ama bir durum: uzun yıllar önce uzanıyor, benim kişisel deneyim içinde keşfettiğim bu olmalı zaman net sonuçlar elde etmek için verilen. 1990'larda geri, ben Voodoo büyüleri çok para ve bunu için kesinlikle uzun vadede değer yaptı.
Ama çoğu zaman, hafta para çekmek için büyü yaptıktan sonra ilk çift sırasında az veya hiç ilerleme gördüm. Belirli eylemleri için başvurmak ve onun yaptığı büyük inancım vardı. Tabii ki, bu kadar değerliydi. Sonunda getiren belirli sonuçları ortaya çıkmaya başladı ile bu umudu pırıltıları ve para sorunları tamamen ortadan kadar onlar yavaş yavaş... birikimi.

Nasıl para çekmek için bu büyü yapmak

İşte şu anda ekonomik sorunlar yaşıyorsanız yardımcı olabilir para çekmek için beyaz büyü ayini:
Para, rahat ya da daha iyi henüz olağanüstü zengin hayal. Bunu her gün yapmak.
Görüyorsun, sonuçta, bize büyük çoğunluğu layık hissetmiyorum, para ile sorun parçasıdır. Ve bu bize hak ettiğimizi almasını önler. Belki de farkında olmadan, kendiniz için para çekmek için büyü sınarken sen ters etkiye sahip olmaya eğilimlidirler. Para çekmek için büyü zaten dahil olması ruh sıkıntısı desen oradan gerektirir. Düşünceler gibi "para alamadım eğer yapmaya gidiyorum bilmiyorum" ya da "Acil paraya ihtiyacım var" iletisi göndermek istediğimiz yerde karşısında evrene gönderilen, gerçekten "Ben yeterince para ve ekonomik sorun var ve bunun için ben teşekkür ederim" mi.



Ayrıca bkz:
Kategori: para büyüler

Burada büyü hızlı para çekmek içinbu yazı bitirmek adl. Aşk büyüleri, para büyüler, bulmak için bu web tarama devam ve beyaz sihir hakkında daha fazla bilgi edinin. Eğer sen istemek, onlar da biraz para kazanabilirsiniz böylece tüm bu bilgileri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bereket
Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder