Widgets

Hayatını geliştirmek için iyi şanslar nesneleri

Birçok kültür ve gelenekleri, Feng Shui Celtic sihirli için nesneleri veya servet, çalışma, sağlık, evlilik, Aile ve diğer pek çok şey koşullarını iyileştirmek için kullanılan iyi bir servet sembolleri vardır bilinen. Bugün size sembolleri için iyi şanslar , enerjileri dengelemek ve iyi bir atmosfer içinde senin ev, ofis ya da Bahçe oluşturmanıza yardımcı olacak bir listesini getirir.

İyi şanslar nesneleri

İyi şanslar çekmek şeyler bolluk bir o inşaat için sen bulabilirsiniz sağlar. İyi şanslar bu nesneler için sen ve için olan kişilerin hizmet edecek senin etrafında da. Uzun ve sağlıklı bir yaşam ve daha müreffeh bir hayat için örnek için çeşitli takılar birlikte, kullanmak mümkündür.

Mutlu bir hayat ve büyük bir servet

Good luck objectsMystic knot: Bu iyi şans tılsımı (8 şeklinde) kurularak altı sonsuz deniz mili tarafından oluşturulur. Bu sık sık paraları, muska ve diğer simgeler bağlıdır. Mystic knot sonsuz iyi servet ve mutlu bir hayat getirir. Güneybatı ya da Güneydoğu sektör yerleştirildiğinde en iyi çalışır.

Uzun ömür, sağlık ve ana sayfa

Fu aslan: Bu aslanlar İmparatorluk Muhafızları'nın zengin evleri dışında yerleştirilmesi için kullanılır. Onlar semboller durumu İmparatorluk Saray ve tapınakların koruyucular olarak kullanılmıştır. Hırsızlık ve hırsızlık karşı kendinizi korumak için bir yer ev ana giriş dışında bir çift. Bu nesneler için iyi seramik veya ahşap gibi maddeler veya çerçeveli resimler şeklinde şans ve koymak onları senin evin Doğu sektör kullanır.


Kaplumbağa: kaplumbağa sonsuz bereket güçlü enerji ile evinizin korur.

Çam: gücü ve zorluklar hayatta yeteneği simgeliyor, çam da size verir aynı özellikleri, kişiye.

Vinç: Vinç, uyum ve uzun ömürlü en sevdiğim bir sembolüdür.

Şeftali: şeftali koruma ve uzun ömürlü sunmaktadır. İyi şans için daha fazla şeyler görmeye devam ediyoruz.

Bolluk ve refah

Kırmızı hakkında: Ang Pow (içinde çene "üzerinde kırmızı") halkını terörize bir ejderhayı öldürdü cesur bir genç adam olduğunu. Köylüler para toplandı ve kırmızı bir zarf içinde yerleştirilir ve minnettarlıklarını belirtisi olarak verdim. Modern versiyonlarını bir sikke ile bereket, iyi bir servet ve refah sembolleri süslenmiş bir kırmızı mühürlü zarf içinde içerir. Cüzdanında taşımak ya da Güneydoğu koymak.

Çin paraları: servet sık sık paraları gibi nesnelerle sembolize. Sadece iyi bir İmparator döneminde basılan paralar kullanır. Paraları kez mistik bir düğüm ile bağlanmıştır. Güneydoğu yer onları.

Üç bacaklı kurbağa: üç bacaklı karakurbağası servet çekmek için çok hayırlı. Çoğu bu heykeller kurbağa ağzına Çince yazı tura ile gelir. Yukarı Çince karakterler ile madalyonun olduğundan emin olun. Kurbağa seyir odasına ve asla karşı bir ağ geçidi Güneydoğu sektör yerleştirin.

Dragon: dragon (yang)-ecek getirmek sen şans içinde senin meslek ya da ticaret. Şirket içindeki konumunu güçlendirecek ve liderlik nitelikleri verecektir. Kuzeyde yerleştirin.

Phoenix: Phoenix çalışır koşuluyla, yin ve yang enerjileri dengeleme için bir ejderha ile birlikte de kullanılır. (Yin) Phoenix küllerinden yeniden ortaya çıkan yeni bir yaşam oluşturmak için yardımcı olur. İyi şanslar bu nesne şöhret ve tanıma çekmek için Güney sektöründe koymak görmek çok güzel.


Para ağacını: Bu bitki paralar şeklinde benzer yuvarlak yaprakları vardır. Sektörde Doğu veya Güneydoğu, evinizin yerleştirin.

Japon balığı: Bu

Japon balığı bir mıknatıs gibi para çekmek için kullanılır. Bolluk ve zenginlik almak istediğiniz birisi için büyük bir hediyedir. Evin Kuzey ya da Güney-Doğu sektör yerleştirin.

Buda gülümseyerek: mutluluk ve Buda'nın manevi zenginlik maddi zenginlik vermek. Sektöründe Batı yerleştirildiğinde, çocukların sağlık ve zenginlik verir.

Kristaller: kristalleri yer kuzeydoğu sektöründe başarı eğitim sağlamak. İyi şanslar nesneler olarak sınavları için sık sık kullanılır.

Aşk ve ilişkiler

Mandarin ördeği: ördek heykelleri bir çift yatak odası ya da yatak odası duvar iki ördek fotoğraflarını yerleştirin.

Kırmızı lambalar: özellikle yeni evli ise iyi şanslar ve evlilik, uzun ömürlü çekmek için yatak çevresinde kırmızı fener asmak.

Şakayık: çiçekler gibi evlilik uzun ömürlü garanti eder. Bu fotoğraf, resim, seramik veya kendi Şakayık yatak odanda gücünü etkinleştirmek için kullanılır.

Rose kuvars: Rose kuvars kullanılan veya aşk ve tutku yaşam geliştirmek için sizin yatak yerleştirin.

Ek iyi şanslar nesneleri

Bu semboller aynı zamanda çeşitli tip-in şans çekmek:

Öküz: kutsal bir hayvan inandığı o dileklerini öküz buydu. Evinizin veya ofisinizin iş başarı için kuzey kesiminde taşıyıcıya yerleştirin.

Servet bamboo: Bu bitki çok anlamı var kaynaklanıyor sayısına bağlı olarak iyi şanslar vardır. Almak senin iyi şanslar Doğu sektör birinde yerleştirerek veya evinizin güneydoğusunda büyümek.

Altın külçe: evinizin veya ofisinizin şans ve zenginlik için Güneydoğu sektöründe Altın külçe yerleştirin.

Kaplumbağa Dragon: zenginlik ve başarı bir ejderha kaplumbağa ev veya ofis Kuzey bölgesinde çekiyor.
Da okumak: mumlar ile büyü: giriş ve Kılavuzu

İyi şanslar semboller ve malzemeleri

Ayrıca iyi şanslar her yön belirleyen beş malzemelerini almalıdır bu nesneleri kullanın. Örneğin, kuzeye doğru malzeme sudur, Batı ve kuzeybatısında Metal, Doğu ve Güneydoğu ahşap, güneybatı ve kuzeybatısında arazi ve Güney ateştir. Kullanılan malzeme bulunduğu sektör ile uyumlu olduğunda nesneler daha sonra daha güçlü hale gelir.


Ayrıca bkz:

Kategori: iyi şanslar büyü

Büyü,iyi şanslar büyüler ve ücretsiz büyücülük işleri sevmeyi öğrenmek için bu Web sitesini tarama devam

Eğer senin için bu büyü yapmamı istiyorsan, benim Hizmetleri tarafından tek kiralayabilirsiniz 20 usd.
Bana amiraasmodea@hotmail.com bir kez ödeme yapmış ve benim ne büyü söyle yazmak gerekir. Bereket
Google Plus üzerinde paylaşmak

Amira hakkında

Merhaba herkes. Yıllar önce Brezilya'da doğdu. Orada din ve Büyücülük ilk adımlar yaptı. Büyük ustaları öğrenme dünyayı dolaştı. 1966 yılında ben Haiti ve Küba'ya bir süre için öğrenme Afro-Amerikan ritüeller, voodo ve santería, o zaman ben Wicca din öğrenmek için Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı gibi yaşadı. 70 ' lerden beri iyi kalp aşk, para, şans ya da her türlü bulmak insanlara yardım ediyorum onların ihtiyaç. Sitem ve bereket için hoş geldiniz.

If you want me to do this spell for you, you can hire my services by only 20 usd.

Write me to amiraasmodea@hotmail.com once you have made the payment, and tell my what spell you need. Blessings

Share on Google Plus

About Amira

Hi everyone. I was born in Brazil so many years ago. There I made my first steps in religion and witchcraft. I traveled the world learning from great masters. In 1966 I lived in Haiti and Cuba for a while, learning Afro-american rituals, like voodo and santería, then I moved to the United States to learn the Wicca Religion. Since '70s I'm helping people of good heart finding love, money, luck or whatever their need. Welcome to my site and Blessings.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder